Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa zup, sosów, przypraw do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.

Zakład Karny w Sierakowie Śląskim ogłasza przetarg

  • Adres: 42-793 Sieraków Ślaski, Ul. Cegielniana
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 343538505 , fax. 343538505
  • Data zamieszczenia: 2020-12-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sierakowie Śląskim
    Ul. Cegielniana 13
    42-793 Sieraków Ślaski, woj. śląskie
    tel. 343538505, fax. 343538505
    REGON: 24344379350000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna więziennictwa - zakład karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa zup, sosów, przypraw do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część nr 1 – zupy, sosy 1.1. rosół jarzynowy w proszku o zawartości soli nie większej niż 45g w 100g suchego produktu, w ilości 1 080kg, dostawy sukcesywne po około 90kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.2. delikat do smażenia ryb o zawartości soli nie większej niż 50g w 100g suchego produktu w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.3. delikat do smażenia potraw mięsnych o zawartości soli nie większej niż 30g w 100g suchego produktu w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.4. fix do gulaszu o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 72kg, dostawy sukcesywne po około 6kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.5. sos biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 120kg, dostawy sukcesywne po około 10kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.6. sos pieczarkowy o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.7. sos pieczeniowy o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.8. sos meksykański o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 150kg, dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.9. sos do sałatek o zawartości soli nie większej niż 1,50g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.10. sos boloński o zawartości soli nie większej niż 1,60g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 204kg, dostawy sukcesywne po około 17kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.11. zupa cebulowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.12. zupa brokułowa o zawartości soli nie większej niż 2,40g w 100ml. przyrządzonego produktu, w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.13. zupa kalafiorowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.14. zupa szparagowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.15. zupa żurek o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 240kg, dostawy sukcesywne po około 20kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.16. zupa barszcz biały o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu soli, w ilości 240kg, dostawy sukcesywne po około 20kg.termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.17. zupa borowikowa o zawartości soli nie większej niż 1,00g w 100ml. przyrządzonego produktu w ilości 276kg, dostawy sukcesywne po około 23kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości danego asortymentu z zastrzeżeniem, że wartość umowy nie zostanie przekroczona. Część nr 2 – przyprawy 2.1. kawa zbożowa w ilości 960kg., dostawy sukcesywne po około 80kg.,opakowanie od 1kg do 10kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.2. herbata granulowana w ilości 420kg., dostawy sukcesywne po około 35kg., opakowanie od 1kg do 10kg., Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.3. budyń waniliowy bez cukru w ilości 96kg, dostawy sukcesywne po około 8kg. opakowanie 0,04kg, do 1kg Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.4. kisiel owocowy bez cukru w ilości 204kg, dostawy sukcesywne po około 17kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.5. galaretka owocowa bez cukru w ilości 144kg, dostawy sukcesywne po około 12kg, opakowanie 0,04kg do 1 kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.6. kwasek cytrynowy w ilości 60kg., dostawy sukcesywne po około 5kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.7. musztarda w ilości 600kg, dostawy sukcesywne po około 50kg.,opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.8. majonez w ilości 360kg, dostawy sukcesywne po około 30kg., opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.9. keczup łagodny w ilości 600kg, dostawy sukcesywne po około 50kg. Opakowanie od 1kg do 5kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.10. ocet w ilości 180l, dostawy sukcesywne po około 15l., opakowanie 0,5l. lub 1l. termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.11. czosnek suszony mielony w ilości 48kg, dostawy sukcesywne po około 4kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.12. przyprawa do zup w płynie w ilości 1 080l, dostawy sukcesywne po około 90l, opakowanie od 0,900l do 1l. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.13.przyprawa uniwersalna o zawartości soli nie większej niż 70g w 100g suchego produktu w ilości 360kg, dostawy sukcesywne po około 30kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.14. liść laurowy w ilości 42kg, dostawy sukcesywne po około 3,5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.15. majeranek susz w ilości 36kg, dostawy sukcesywne po około 3kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.16. papryka sucha w ilości 60kg, dostawy sukcesywne po około 5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.17. pieprz czarny mielony w ilości 78kg, dostawy sukcesywne po około 6,5kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.18. sól spożywcza jodowana w ilości 2 400kg, dostawy sukcesywne po około 200kg, opakowanie do 25kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.19. ziele angielskie w ilości 48kg, dostawy sukcesywne po około 4kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.20. żelatyna spożywcza w ilości 2kg dostawy po około 1kg, opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.21. zioła prowansalskie w ilości 12kg dostawy sukcesywne po około 1kg., opakowanie do 1kg. Termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości danego asortymentu z zastrzeżeniem, że wartość umowy nie zostanie przekroczona.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15891000-0
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający zastrzega sobie możliwość wezwania wykonawcy, którego złożona oferta została wybrana jako oferta najkorzystniejsza do dostarczenia przed podpisaniem umowy lub w trakcie jej trwania do wglądu niżej wymienione dokumenty (które dotyczą danego wykonawcy): dokumentu wystawionego dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy Wykonawca nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) lub certyfikatu wystawionego przez upoważnioną jednostkę certyfikującą stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP; zgodnie z ustawą z dnia 25.08.2016r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn.zm) – warunek dotyczący kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) pełnomocnictwo do reprezentowania wykonawcy w niniejszym zamówieniu, jeżeli wymieniona osoba/osoby nie zostały wskazane do reprezentacji we właściwym rejestrze lub ewidencji działalności gospodarczej, 2) pełnomocnictwo – w przypadku podmiotów występujących wspólnie (spółka cywilna, konsorcjum).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach