Zakład Karny w Sierakowie Śląskim ogłasza przetarg
- Adres: 42-793 Sieraków Ślaski, Ul. Cegielniana
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 343538505 , fax. 343538505
- Data zamieszczenia: 2019-12-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sierakowie Śląskim
Ul. Cegielniana 13
42-793 Sieraków Ślaski, woj. śląskie
tel. 343538505, fax. 343538505
REGON: 24344379350000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna więziennictwa - zakład karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa zup, sosów, przypraw do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część nr 1 - zupy, sosy: rosół jarzynowy w ilości 1080kg, delikat do smażenia ryb w ilości 60kg, delikat do smażenia potraw mięsnych w ilości 60kg, fix do gulaszu w ilości 72kg, sos biały w ilości 144kg, sos pieczarkowy w ilości 150kg, sos pieczeniowy w ilości 150kg, sos meksykański w ilości 150kg, sos do sałatek w ilości 96kg, sos boloński w ilości 204kg, zupa cebulowa w ilosci 276, zupa brokułowa w ilości 276kg, zupa kalafiorowa w ilości 276kg, zupa szparagowa w ilości 276kg, zupa żurek w ilości 240kg, zupa barszcz biały w ilości 240kg, zupa borowikowa w ilości 276kg, część nr 2 - przyprawy: kawa zbożowa w ilości 960kg, herbata w ilości 420kg, budyń waniliowy bez cukru w ilości 96kg, kisiel owocowy bez cukru w ilości 204kg, galaretka owocowa w ilości 144kg, kwasek cytrynowy w ilości 60kg, musztarda w ilości 420kg, majonez w ilości 360kg, keczup w ilości 300kg, ocet w ilości 180kg, czosnek suszony mielony w ilości 48kg, przyprawa do zup w płynie w ilości 1080kg, przyprawa uniwersalna w ilości 360kg, liść laurowy w ilości 42kg, majeranek susz w ilości 36kg, papryka sucha w ilości 60kg, pieprz czarny mielony w ilości 78kg, sól spożywcza jodowana w ilości 2400kg, ziele angielskie 48kg, żelatyna spożywcza w ilości 2kg, zioła prowansalskie w ilości 12kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15891000-0
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający zastrzega sobie możliwość wezwania wykonawcy, którego złożona oferta została wybrana jako oferta najkorzystniejsza do dostarczenia przed podpisaniem umowy lub w trakcie jej trwania do wglądu niżej wymienione dokumenty (które dotyczą danego wykonawcy): dokumentu wystawionego dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy Wykonawca nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) lub certyfikatu wystawionego przez upoważnioną jednostkę certyfikującą stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP; zgodnie z ustawą z dnia 25.08.2016r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn.zm) – warunek dotyczący kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną