Przetargi.pl
„Sukcesywna dostawa wysokiej jakości lodów gastronomicznych (kuwetowych – 5l),

Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Termy Uniejów Sp. z o. o. w Uniejowie ogłasza przetarg

  • Adres: 99210 Uniejów, ul. Polna
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 0-63 2888071 , fax. 0-63 2888071
  • Data zamieszczenia: 2018-02-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej Termy Uniejów Sp. z o. o. w Uniejowie
    ul. Polna 37
    99210 Uniejów, woj. łódzkie
    tel. 0-63 2888071, fax. 0-63 2888071
    REGON: 31016143000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.termyuniejow.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    „Sukcesywna dostawa wysokiej jakości lodów gastronomicznych (kuwetowych – 5l),
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem Zamówienia jest sukcesywna dostawa wysokiej jakości lodów gastronomicznych (kuwetowych – 5l), zgodnie z bieżącym zapotrzebowaniem Zamawiającego. Dla potrzeb oceny ofert przyjęto szacunkową ilość dostaw określoną w formularzu ofertowym. Wykonawca powinien zapewnić, że oferowane produkty będą wysokiej jakości, muszą spełniać wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w Polskich Normach oraz obowiązujących przepisach prawa a także posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. Produkty powinny posiadać odpowiednie walory smakowe, zapachowe i sensoryczne dla danego rodzaju asortymentu. 4Dodatkowo Wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia w cenie oferty i bez dodatkowych płatności, na czas trwania umowy zawartej w wyniku niniejszego postępowania, następujących elementów Zamawiającemu: szkła firmowego (puchary lodowe i inne akcesoria) przeznaczonego i potrzebnego do serwowania oferowanych produktów w ilości uzgadnianej z Zamawiającym (stosownie do bieżących potrzeb), materiałów informacyjnych (np. menu), promocyjnych i reklamowych w ilości i standardzie uzgodnionych z Zamawiającym, szkoleń dla personelu Zamawiającego w zakresie koniecznym i potrzebnym do właściwego przygotowywania i serwowania produktów stanowiących przedmiot oferty, odzieży dla personelu Zamawiającego w ilości i standardzie uzgodnionych z Zamawiającym tj. wraz z pierwszą dostawą : a) koszule – damskie 6 szt. b) koszule męskie 6 szt. c) bluzy – 6 szt. d) fartuchy – 6 szt. e) koszulki polo damskie – 6 szt. f) koszulki polo męskie 6 szt. g) Zapaski – 6 szt. h) kamizelki męskie – 6 szt. i) kamizelki damskie- 6 szt.  urządzeń chłodniczych potrzebnych do bieżącej obsługi i przechowywania produktów stanowiących przedmiot oferty tj.: • witryny ekspozycyjne 7 kuwet 5-cio litrowych, w ilości 2 sztuki • witryna ekspozycyjna min. [2 x 6] kuwet 5-cio litrowych, w ilości 1 sztuka • riksza ekspozycyjna - 7 kuwet 5-cio litrowych w ilości 1 sztuka • witryna ekspozycyjna, nablatowa - 2 kuwety 5-cio litrowe w ilości 1 sztuka • witryna ekspozycyjna, nablatowa - 4 kuwety 5-cio litrowe w ilości 1 sztuka • zamrażarki pionowe poj. min 600 l w ilości - 4 sztuki. Zamawiający zastrzega że ilość poszczególnych dostaw oraz odzieży wymienionych w opisie przedmiotu zamówienia i formularzu cenowym może ulec zmianie, w przypadku gdy ich wykonanie w powyższych ilościach nie będzie leżało w interesie Zamawiającego. Zamawiający oświadcza, że minimalna gwarantowana realizacja umowy wyniesie nie mniej niż 12 000 litrów rocznie. Zamawiający zastrzega, iż bez narażenia na jakąkolwiek odpowiedzialność z tytułu niewykonania lub nienależytego wykonania umowy uprawniony jest do zaniechania złożenia zamówienia na towar o wartości nie większej niż 60 %.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15555100-4
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca musi posiadać decyzję właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotycząca możliwości produkcji lub obrotu danego produktu będącego przedmiotem zamówienia. (art. 64 ust.1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, w związku z art. 6 ust. 3 rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną