Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa warzyw i owoców do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.

Zakład Karny w Sierakowie Śląskim ogłasza przetarg

  • Adres: 42793 Sieraków Ślaski, Ul. Cegielniana
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 343538505 , fax. 343538505
  • Data zamieszczenia: 2017-06-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sierakowie Śląskim
    Ul. Cegielniana 13
    42793 Sieraków Ślaski, woj. śląskie
    tel. 343538505, fax. 343538505
    REGON: 24344379350000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny: jednostka organizacyjna więziennictwa - zakład karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa warzyw i owoców do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiot zamówienia: 1.1. Burak czerwony, powinien być: zdrowy, czysty, suchy, bez uszkodzeń, nie zwiędnięty, workowany od 10kg do 30kg. w ilości 1 350kg - dostawy sukcesywne po około 150kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 1.2. Marchew jadalna, powinna być: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10 kg do 30kg. w ilości 2 250kg - dostawy sukcesywne po około 250kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 1.3. Pietruszka korzeń, powinna być: zdrowa, czysta, sucha, cała, nie zwiędnięta, wolna od szkodników i ich uszkodzeń, workowana od 10kg do 30kg. w ilości 1 170kg - dostawy sukcesywne po około 130kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 1.4. Seler korzeń, powinien być: zdrowy, czysty, suchy, cały, nie zwiędnięty, wolny od szkodników i ich uszkodzeń, workowany od 10kg do 30kg. w ilości 1 260kg - dostawy sukcesywne po około 140kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 1.5. Cebula biała, powinna być: cała, zdrowa, czysta bez uszkodzeń, wystarczająco sucha, bez pustej i twardej szyjki, wolna od szkodników, bez nadmiernego zawilgocenia powierzchownego, workowana od 10kg do 30kg. w ilości 945kg - dostawy sukcesywne po około 105kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 1.6. Por, powinien być: zdrowy, prawidłowo wykształcony, prosty świeży, czysty, liście przycięte do 2-ch długości części wybielonej. w ilości 810kg - dostawy sukcesywne po około 90kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 1.7. Kapusta biała powinna być: zdrowa, cała, czysta, o świeżym wyglądzie, wolna od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, nie pęknięta, bez odgnieceń i uszkodzeń, wolna od szkodników, workowana od 10kg do 30kg w ilości 1 170kg - dostawy sukcesywne po około 130kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 1.8. Kapusta czerwona powinna być: zdrowa, cała, czysta, o świeżym wyglądzie, wolna od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, nie pęknięta, bez odgnieceń i uszkodzeń, wolna od szkodników, workowana od 10kg do 30kg w ilości 650kg - dostawy sukcesywne po około 130kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 1.9. Ziemniaki jadalne: bulwy: zdrowe, czyste, suche, nie dopuszcza się: nadmiernie zawilgoconych na powierzchni, zapleśniałych, zanieczyszczonych środkami ochrony roślin. Wielkość bulw: minimalna średnica 40 mm, tej samej odmiany, workowane od 10kg do 30kg. w ilości 18 000kg, dostawy sukcesywne po około 2 000kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 1.10 Jabłko: powinno być: całe, zdrowe, czyste, suche, bez uszkodzeń, dostawy o jednakowych średnicach, waga pojedynczej sztuki od 80g do 150g, dostawy w skrzynkach drewnianych lub plastikowych do 20kg. w ilości 1 800kg, dostawy sukcesywne po około 200kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 1.11 Pomidor: powinien być: cały, zdrowy, czysty, suchy, jędrny, bez uszkodzeń, dostawy o jednakowych średnicach, dostawy w opakowaniach od 5 do 20kg. w ilości 810kg, dostawy sukcesywne po około 90kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. 1.12 Kalafior: powinien być: cały, zdrowy, czysty, suchy, nie zwiędnięty, bez uszkodzeń, dostawy w opakowaniach od 5 do 10kg. w ilości 180kg, dostawy sukcesywne po około 20kg. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03221000-6

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach