Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa w 2017 r. artykułów spożywczych dla potrzeb Pracowni Ćwiczeń Praktycznych w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 im. Marii Skłodowskiej-Curie w Kluczborku

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 im. Marii Skłodowskiej-Curie ogłasza przetarg

  • Adres: 46200 Kluczbork, ul. M. Skłodowskiej-Curie
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 0-77 418 25 46 , fax. 0-77 418 25 46
  • Data zamieszczenia: 2016-12-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 im. Marii Skłodowskiej-Curie
    ul. M. Skłodowskiej-Curie 13
    46200 Kluczbork, woj. opolskie
    tel. 0-77 418 25 46, fax. 0-77 418 25 46
    REGON: 74311000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa w 2017 r. artykułów spożywczych dla potrzeb Pracowni Ćwiczeń Praktycznych w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 im. Marii Skłodowskiej-Curie w Kluczborku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywna dostawa artykułów ogólnospożywczych do Pracowni Ćwiczeń Praktycznych Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 im. Marii Skłodowskiej-Curie w Kluczborku realizowana w miarę zgłaszanego zapotrzebowania w terminie od dnia podpisania umowy do 31 grudnia 2017 r. z transportem i rozładunkiem w magazynie Zamawiającego na koszt i ryzyko Wykonawcy. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa różnych produktów spożywczych wg następujących pakietów zamkniętych: Świeży drób CPV 15112100-7, Mięso wieprzowe CPV 15113000-3, Produkty mięsne CPV 15130000-8, Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie CPV 15810000-9, Produkty mleczarskie CPV 15500000-3, Różne produkty spożywcze CPV 15890000-3, Ziemniaki i produkty z ziemniaków CPV 15310000-4, Skrobia (mąka ziemniaczana) CPV 15623000-1, Warzywa świeże CPV 15331100-8, Warzywa konserwowane i/lub puszkowane -15331400-1, Owoce, warzywa i podobne produkty CPV 15300000-1, Przetworzone owoce i orzechy CPV 15332000-4, Napoje bezalkoholowe CPV 15980000-1, Produkty głęboko mrożone CPV 15400000-2, Jaja CPV 03142500-3, Ryby przetworzone CPV 15200000-0, Oleje i tłuszcze zwierzęce i roślinne CPV 15400000-2, Produkty przemiału z ziaren CPV 15610000-7, Produkty mączne CPV 15851000-8.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112100-7

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach