Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa nabiału i tłuszczy do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.

Zakład Karny w Sierakowie Śląskim ogłasza przetarg

  • Adres: 42793 Sieraków Ślaski, Ul. Cegielniana
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 343538505 , fax. 343538505
  • Data zamieszczenia: 2017-10-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sierakowie Śląskim
    Ul. Cegielniana 13
    42793 Sieraków Ślaski, woj. śląskie
    tel. 343538505, fax. 343538505
    REGON: 24344379350000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna więziennictwa - zakład karny

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa nabiału i tłuszczy do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1 – nabiał 1.1. Jogurt naturalny czysty, opakowanie kubek od 0,150kg do 0,200kg w ilości 523kg, dostawy sukcesywne po około 10,05kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. 1.2. Mleko w proszku granulowane z przeznaczeniem do zagotowania, opakowanie worki do 25kg w ilości 950kg, dostawy sukcesywne po około 25kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy. 1.3. Ser topiony kostka 0,100kg, w ilości 1 560kg, dostawy sukcesywne po około 130kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy. 1.4. Ser twaróg półtłusty, opakowanie kostka 0,200kg lub 0,250kg w ilości 3 900kg, dostawy sukcesywne po około 70kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. 1.5. Ser żółty typu GOUDA, kostki, w ilości 960kg, dostawy sukcesywne po około 60kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. 1.6. Serek homogenizowany naturalny, opakowanie 0,150kg, w ilości 663kg, dostawy sukcesywne po około 12kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. 1.7. Serek ziarnisty, opakowanie 0,150kg lub 0,200kg w ilości 2 860kg, dostawy sukcesywne po około 110kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. 1.8. Śmietana 18% UHT, opakowanie kartonik 0,500l w ilości 936l, dostawy sukcesywne, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 60 dni od daty dostawy. 1.9. Serek kanapkowy o smaku czosnek, szczypior, warzywa lub naturalny, opakowanie 0,150kg, w ilości 2 340kg, dostawy sukcesywne po około 90kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. 1.10. Serek typu fromage o smaku czosnek, szczypior, warzywa lub naturalny, waga 0,080kg lub 0,100kg, w ilości 2 600kg, dostawy sukcesywne po około 50kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Część 2 – tłuszcze 2.1. tłuszcz roślinny nie zawierający tłuszczu zwierzęcego, opakowanie kostka 0,200kg lub 0,250kg, przeznaczony do smarowania pieczywa i procesów technologicznych, zawartość tłuszczu roślinnego 30-70%, w ilości 7 500kg, dostawy sukcesywne po około 625kg, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.2. olej uniwersalny pochodzenia roślinnego opakowanie max. do 3l, w ilości 1 260l, dostawy sukcesywne po około 105l, termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający zastrzega sobie możliwość wezwania wykonawcy, którego złożona oferta została wybrana jako oferta najkorzystniejsza do dostarczenia przed podpisaniem umowy lub w trakcie jej trwania do wglądu niżej wymienione dokumenty (które dotyczą danego wykonawcy): dokumentu wystawionego dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy Wykonawca nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) lub certyfikatu wystawionego przez upoważnioną jednostkę certyfikującą stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP; zgodnie z ustawą z dnia 25.08.2016r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn.zm) – warunek dotyczący kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach