STALOWOWOLSKIE CENTRUM USŁUG WSPÓLNYCH ogłasza przetarg
- Adres: 37-450 Stalowa Wola, Al. Jana Pawła II
- Województwo: podkarpackie
- Telefon/fax: tel. +48508082032, +48506656760
- Data zamieszczenia: 2020-06-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: STALOWOWOLSKIE CENTRUM USŁUG WSPÓLNYCH
Al. Jana Pawła II 25A
37-450 Stalowa Wola, woj. podkarpackie
tel. +48508082032, +48506656760
REGON: 384503002 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://bip.stalowawola.pl//?c=mdTresc-cmPokaz-1657
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla wskazanych jednostek organizacyjnych Gminy Stalowa Wola - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa oraz wyrobów mięsnych dla wskazanych w Rozdziale I SIWZ jednostek organizacyjnych Gminy Stalowa Wola, będących jednocześnie płatnikami umowy zawartej w wyniku niniejszego postępowania w okresie od dnia jej podpisania do 31.12.2020 roku. 2. Szczegółowy zakres zamówienia określają: a) Załącznik nr 1a i 1b do SIWZ – Formularz asortymentowo – cenowy. b) Załącznik nr 2 do SIWZ – Szczegółowe wymagania w zakresie realizacji sukcesywnych dostaw mięsa i wyrobów mięsnych dla wskazanych jednostek organizacyjnych Gminy Stalowa Wola. 3. Zamówienie podzielone jest na II części: Część I – dostawa mięsa w szacunkowej ilości oraz asortymencie wskazanym w Załączniku nr 1a do SIWZ – Formularz asortymentowo-cenowy. Część II – dostawa wyrobów mięsnych w szacunkowej ilości oraz asortymencie wskazanym w Załączniku nr 1b do SIWZ – Formularz asortymentowo-cenowy. 4. Wykonawca zrealizuje dostawy do siedziby poszczególnych jednostek własnym transportem, na własny koszt. Dostawa obejmuje rozładunek oraz wniesienie towaru do miejsca wskazanego przez osobę upoważnioną z danej jednostki. 5. Środek transportu musi spełniać obowiązujące wymogi sanitarne do przewozu mięsa, drobiu i wyrobów mięsnych. 6. Wszystkie produkty objęte zamówieniem dostarczane muszą być w odpowiednich opakowaniach i/lub skrzynkach przeznaczonych do przewozu i kontaktu z mięsem, drobiem i wyrobami mięsnymi. 7. Wykonawca na życzenie Zamawiającego nieodpłatnie użyczy pojemników, skrzynek, koszy przy każdorazowej dostawie na okres do następnej dostawy. 8. Dostawy będą realizowane systematycznie w ilościach i terminach określonych w Załączniku nr 2 do SIWZ- Szczegółowe wymagania w zakresie realizacji dostaw mięsa i wyrobów mięsnych, po uprzednim zamówieniu telefonicznym , emaliowym lub osobistym przez osoby upoważnione z danej jednostki (intendent). 9. Wykaz ilości zamawianego towaru jest podany szacunkowo, na podstawie dotychczasowego realnego zużycia. Dopuszcza się możliwość zwiększenia lub zmniejszenia ilości zamawianego towaru, wskazanego w Załącznikach 1a i 1b do SIWZ, bez prawa roszczeń ze strony Wykonawcy co do zakresu ilościowego realizowanego zamówienia. 10. Rozliczenia z Wykonawca będą prowadzone na podstawie faktycznie zrealizowanych dostaw, w oparciu o ceny jednostkowe wskazane w Załącznikach 1a i 1b do SIWZ - Formularz asortymentowo-cenowy, będący elementem oferty Wykonawcy. 11. Rozliczenia z Wykonawcą będą realizowane na podstawie dokumentów księgowych potwierdzających faktycznie zrealizowane dostawy, tj. FV płatna przelewem, z terminem płatności 30 dni, w ujęciu tygodniowym. Dopuszcza się fakturowanie każdorazowej dostawy towaru, na życzenie osoby upoważnionej/intendenta w danej jednostce. 12. Dostarczane wraz z towarem dowody księgowe muszą być dostarczone i odebrane przez upoważnioną osobę z danej jednostki. 13. W przypadku dostarczenia towaru nieodpowiadającego normom jakościowym opisanym w Załącznikach 1a i 1b do SIWZ, upoważniony pracownik jednostki organizacyjnej informuje dostawcę o stwierdzonych nieprawidłowościach oraz spisuje protokół, pisemnie lub telefonicznie zawiadamiając Wykonawcę, wzywając go jednocześnie do natychmiastowego dostarczenia produktów świeżych i odpowiednich jakościowo. W przypadku braku wymiany towaru/lub trwającej dłużej niż 3 godziny, Zamawiający może dokonać samodzielnego zakupu potrzebnego asortymentu, a kosztami obciążyć Wykonawcę. 14. Inne istotne warunki zamówienia: W celu potwierdzenia spełniania przez oferowane dostawy wymagań określonych przez Zamawiającego w załącznikach do SIWZ wynikających z łącznej ceny z formularza rzeczowo –cenowego, składającego się na ofertę, Wykonawca winien dołączyć do oferty: 1) Formularz asortymentowo-cenowy dla każdej ze wskazanych jednostek Gminy Stalowa Wola, wypełniony i podpisany przez wykonawcę podpisem kwalifikowanym (celem zweryfikowania zgodności oferowanych dostaw z opisem przedmiotu zamówienia) - Załącznik nr 1a i 1b do SIWZ 2) Wykonawca musi wycenić wszystkie produkty wyszczególnione w ramach każdej jednostki, podlegającej Gminie Stalowa Wola oraz łączną kwotę wpisać w Formularzu ofertowym. Niewycenienie wszystkich produktów dla każdej ze wskazanych jednostek podlegających Gminie Stalowa Wola będzie skutkować odrzuceniem oferty. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Na ofertę składają się następujące dokumenty i załączniki: 1) formularz ofertowy – wypełniony i podpisany przez wykonawcę, 2) formularz asortymentowo-cenowy dla części I zamówienia – Załącznik 1a do SIWZ wypełniony i podpisany przez wykonawcę (celem zweryfikowania zgodności oferowanych dostaw z opisem przedmiotu zamówienia) i/lub 3) formularz asortymentowo-cenowy dla części II zamówienia – Załącznik 1b do SIWZ wypełniona i podpisana przez wykonawcę (celem zweryfikowania zgodności oferowanych dostaw z opisem przedmiotu zamówienia) 2. Wykonawca wraz z ofertą winien załączyć: 1) oświadczenie wykonawcy na podstawie art. 25a ust.1 ustawy Pzp – wstępne potwierdzenie spełniania warunków udziału w postępowaniu; 2) oświadczenie wykonawcy na podstawie art. 25aa ustawy Pzp – wstępne potwierdzeniu braku podstaw do wykluczenia; 3) zobowiązanie innych podmiotów do oddania do dyspozycji wykonawcy zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia ( jeżeli dotyczy); 4) pełnomocnictwo (jeżeli dotyczy).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięs i wędlin dla potrzeb Podkarpackiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Boguchwale
Dodano: 2024-03-13 - Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu i wędlin
Dodano: 2024-02-11 - Dostawa żywności do stołówki Szkoły Podstawowej im. Św. Brata Alberta w Narolu w 2024 r.
Dodano: 2024-02-06 - Sukcesywna sprzedaż i dostawa produktów żywnościowych do kuchni w Zespole Szkolno-Przedszkolnym Nr 5 w Rzeszowie w 2024 roku - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, wędliny
Dodano: 2024-01-12 - „Sukcesywna dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich w 2024 roku dla oświatowych jednostek organizacyjnych Gminy Miasto Leżajsk”
Dodano: 2024-01-12 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2024-01-09 - Sukcesywna dostawa mięs i wędlin dla potrzeb Podkarpackiego Ośrodka Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Boguchwale
Dodano: 2023-12-27 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Internatu Zespołu Szkół Techniczno Weterynaryjnych w Trzcianie na rok 2024
Dodano: 2023-12-05 - Dostawy mięsa, wędlin i podrobów do Zakładu Karnego w Uhercach Mineralnych
Dodano: 2023-12-01 - DOSTAWA WĘDLIN dla DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W DĘBICY w okresie 2 stycznia 2024 r. do 30 czerwca 2024 r.
Dodano: 2023-11-26