Zakład Karny w Sierakowie Śląskim ogłasza przetarg
- Adres: 42-793 Sieraków Ślaski, Ul. Cegielniana
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 343538505 , fax. 343538505
- Data zamieszczenia: 2020-11-17
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Sierakowie Śląskim
Ul. Cegielniana 13
42-793 Sieraków Ślaski, woj. śląskie
tel. 343538505, fax. 343538505
REGON: 24344379350000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: jednostka organizacyjna więziennictwa - zakład karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa kiszonek i warzyw przetworzonych do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część nr 1 – kiszonki 1.1. ogórek kiszony opakowanie (wiadra lub beczki) do 120,00kg w ilości 4 800kg. - dostawy sukcesywne po około 400kg termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.2. kapusta kiszona opakowanie (wiadra lub beczki) do 120,00kg w ilości 7 200kg - dostawy sukcesywne po około 600kg termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. Cenę oferty należy podać za masę netto w opakowaniu. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości danego asortymentu z zastrzeżeniem, że wartość umowy nie zostanie przekroczona. Część nr 2 – warzywa przetworzone 2.1. kukurydza konserwowa, opakowanie puszka 0,400kg, w ilości 180kg - dostawy sukcesywne po około 15kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.2. leczo pieczarkowe, opakowanie max. do 4,00kg, w ilości 1 740kg - dostawy sukcesywne po około 145kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.3. sałatka szwedzka, opakowanie max. do 3,00kg w ilości 2 160kg - dostawy sukcesywne po około 180kg termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy . 2.4. koncentrat pomidorowy opakowanie max. do 1,00kg w ilości 2 160kg. - dostawy sukcesywne po około 180kg termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.5. groszek konserwowy opakowanie max. 0,600kg w ilości 900kg - dostawy sukcesywne po około 75kg termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.6. fasolka konserwowa szparagowa opakowanie max. 0,600kg w ilości 624kg.- dostawy sukcesywne po około 52kg termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.7. koper susz w ilości 30kg- dostawy sukcesywne po około 2,5kg., termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.8. granulat sojowy w ilości 480kg - dostawy sukcesywne po około 40kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.9. kostka sojowa w ilości 480kg - dostawy sukcesywne po około 40kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.10. krajanka sojowa w ilości 480kg - dostawy sukcesywne po około 40kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.11. kotlet schabowy sojowy forma: kotlet a'la schabowy o gramaturze minimum 30g/szt., w ilości 144kg - dostawy sukcesywne po około 12kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 2.12. chrzan tarty opakowanie (słoiki lub wiaderka) max. do 2,00kg w ilości 264kg. - dostawy sukcesywne po około 22kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.13. ogórek konserwowy, opakowanie max. do 2,00kg, w ilości 1 200kg, - dostawy sukcesywne po około 150kg. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. 1.14. papryka konserwowa krojona w dużych kawałkach, opakowanie max do 2,00kg w ilości 1 800kg - dostawy sukcesywne po około 150kg, termin przydatności nie krótszy niż 90 dni od daty dostawy. Cenę oferty należy podać za masę netto w opakowaniu. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości danego asortymentu z zastrzeżeniem, że wartość umowy nie zostanie przekroczona. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15331000-7
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający zastrzega sobie możliwość wezwania wykonawcy, którego złożona oferta została wybrana jako oferta najkorzystniejsza do dostarczenia przed podpisaniem umowy lub w trakcie jej trwania do wglądu niżej wymienione dokumenty (które dotyczą danego wykonawcy): a) dokumentu wystawionego dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy Wykonawca nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) lub certyfikatu wystawionego przez upoważnioną jednostkę certyfikującą stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP; zgodnie z ustawą z dnia 25.08.2016r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn.zm) – warunek dotyczący kompetencji lub uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy kiszonek do AŚ w Częstochowie.
Dodano: 2023-06-29 - Sukcesywna dostawa warzyw przetworzonych i kiszonek do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
Dodano: 2019-11-15 - Sukcesywna dostawa warzyw przetworzonych do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
Dodano: 2018-11-08 - Sukcesywna dostawa warzyw przetworzonych do Zakładu Karnego w Sierakowie Śląskim.
Dodano: 2017-11-30 - Realizację dostaw artykułów z grupy 032 warzywa oraz grupy 153 warzywa kwaszone
Dodano: 2016-11-07