Przetargi.pl
Realizację dostaw artykułów z grupy 032 warzywa oraz grupy 153 warzywa kwaszone

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 42-284 Herby, Krótka
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. +48343528115 , fax. +48343574552
  • Data zamieszczenia: 2016-11-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    Krótka 28
    42-284 Herby, woj. śląskie
    tel. +48343528115, fax. +48343574552
    REGON: 001419511
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Realizację dostaw artykułów z grupy 032 warzywa oraz grupy 153 warzywa kwaszone
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest realizacja dostaw: artykułów z grupy 032 warzywa oraz grupy 153 warzywa kwaszone. Opis przedmiotu zamówienia: Część I – WARZYWA według ilości podanych poniżej:1.Por 03221110-0 Por świeży, nie obcinany, bez zanieczyszczeń, uszkodzeń i zmian gnilnych w workach siatkowych z tworzywa sztucznego do 30 kg w ilości 2200 kg, 2.Kalafior 03221420-6 Kalafior w główkach prawidłowo związanych świeży, bez zanieczyszczeń, uszkodzeń i zmian gnilnych, bez liści zewnętrznych, w workach siatkowych z tworzywa sztucznego do 30 kg w ilości 1000 kg, 3.Brokuły 03221430-9 Brokuły w główkach prawidłowo związanych świeże, bez zanieczyszczeń, uszkodzeń i zmian gnilnych, bez liści zewnętrznych, w workach siatkowych z tworzywa sztucznego do 30 kg w ilości 1000 kg, 4.Pieczarki 03221260-6 Świeże, duże, zdrowe, w Kl. I bez uszkodzeń powodujących obniżenie wartości użytkowej, czyste, w skrzyneczkach plastikowych do 5 kg w ilości 400 kg; Opis przedmiotu zamówienia:Część II – WARZYWA KWASZONE według ilości podanych poniżej:1.Kapusta kwaszona biała 15331142-4 Produkt otrzymany z poszatkowanej białej kapusty , poddanej kwaszeniu poprzez zasolenie i fermentację o barwie do lekko kremowej. Konsystencja chrupiąca, twarda, bez sztucznych barwników i konserwantów. Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, smak mocno słony, stęchły, nie dostateczna ocena organoleptyczna produktu, objawy zapleśnienia, psucia, nadmierna miękkość, obecność szkodników żywych, martwych, oraz ich pozostałości. Materiał opakowaniowy ;beczka lub wiadro plastikowe ze szczelną pokrywą do 120 kg w ilości 6000 kg, 2.Ogórek kwaszony 15331000-7 Ogórki kwaszone, wielkość ogórków nie normalizowana, zalane solanką z naturalnymi przyprawami. Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, smak mocno słony, stęchły, nie dostateczna ocena organoleptyczna produktu, objawy zapleśnienia, psucia, nadmierna miękkość, obecność szkodników żywych, martwych, oraz ich pozostałości . Materiał opakowaniowy; beczka lub wiadro plastikowe ze szczelną pokrywą do 120 kg w ilości 4500 kg,3. Kapusta kwaszona czerwona 15331142-4 Produkt otrzymany z poszatkowanej czerwonej kapusty, poddanej kwaszeniu poprzez zasolenie i fermentację o barwie do lekko kremowej. Konsystencja chrupiąca, twarda, bez sztucznych barwników i konserwantów. Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, smak mocno słony, stęchły, nie dostateczna ocena organoleptyczna produktu, objawy zapleśnienia, psucia, nadmierna miękkość, obecność szkodników żywych, martwych, oraz ich pozostałości . Materiał opakowaniowy ;beczka lub wiadro plastikowe ze szczelną pokrywą do 120 kg ilości 800 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15331000-7

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach