Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 59 im. Jana Matejki w Katowicach przy ul. B. Chrobrego 5, na 2021 rok

Szkoła Podstawowa Nr 59 im.Jana Matejki w Katowicach ogłasza przetarg

  • Adres: 40-881 Katowice, ul. Bolesława Chrobrego
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-32 25 46 579 , fax. 0-32 25 46 579
  • Data zamieszczenia: 2021-01-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 59 im.Jana Matejki w Katowicach
    ul. Bolesława Chrobrego 5
    40-881 Katowice, woj. śląskie
    tel. 0-32 25 46 579, fax. 0-32 25 46 579
    REGON: 78213200000000

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 59 im. Jana Matejki w Katowicach przy ul. B. Chrobrego 5, na 2021 rok
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 59 im. Jana Matejki w Katowicach przy ul. B. Chrobrego 5, na 2021 rok. 1. Przedmiot zamówienia składa się z 9 części: ˗Część I - Produkty mleczarskie,Część II - Mięso świeże: wołowe, wieprzowe i cielęce, produkty mięsne, wędliny,Część III – Drób, Część IV – Owoce, warzywa i podobne produkty, Część V – Ryby, Część VI - Produkty głęboko mrożone, Część VII - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie, Część VIII - Jaja, Część IX – Różne produkty spożywcze. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w formie wykazu asortymentu zawierają załączniki od 5.1. do 5.9. do SIWZ – formularze cenowe na dane części zamówienia, stanowiące integralną część SIWZ. 2.1.W związku z brakiem możliwości jednoznacznego określenia wielkości przedmiotu zamówienia pod względem ilościowym Zamawiający posłużył się prawem opcji, o którym mowa w art.34 ust. 5 ustawy Pzp. Oznacza to, że wskazany został zakres minimalny artykułów żywnościowych w poszczególnych grupach asortymentowych - który Zamawiający na pewno zakupi oraz zakres maksymalny tego zamówienia, tzw. widełki do których zakres minimalny będzie mógł być powiększony wg realnych potrzeb Zamawiającego. Tym samym Zamawiającemu przysługuje prawo opcji do zwiększenia przedmiotu zamówienia do maksymalnej wartości podanej w formularzu cenowym kolumna „ILOŚĆ MAX.”, jednakże z zastrzeżeniem, iż jest to jego uprawnienie, z którego może skorzystać, lecz nie musi, w zależności od potrzeb. 2.2.Wykonawca w formularzu cenowym zobowiązany jest podać cenę na minimalny oraz maksymalny poziom zamówienia. Zamawiający zastrzega, że realizacja zakresu maksymalnego zamówienia uzależniona będzie od okoliczności niezależnych od zamawiającego i stanowi uprawnienie zamawiającego, z którego może, ale nie musi on skorzystać. 2.3.Gwarantowana ilość produktów, które zostaną odebrane to ilość produktów wymienionych w formularzu cenowym, kolumna -„ILOŚĆ MIN.” - załącznik nr 5 do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach