Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego im.Janusza Kusocińskiego w Raciborzu

Zespół Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego ogłasza przetarg

  • Adres: 47-400 Racibórz, ul. Kozielska
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 415 44 59 , fax. 32 415 44 59
  • Data zamieszczenia: 2019-06-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego
    ul. Kozielska 19
    47-400 Racibórz, woj. śląskie
    tel. 32 415 44 59, fax. 32 415 44 59
    REGON: 83620100000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.smsraciborz.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego im.Janusza Kusocińskiego w Raciborzu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych wraz z transportem do siedziby Zespołu Szkół Ogólnokształcących Mistrzostwa Sportowego im. Janusza Kusocińskiego, ul. Kozielska 19, 47-400 Racibórz Zakres dostawy produktów żywnościowych obejmuje dostawy: 1) Świeżych warzyw i owoców 2) Wyrobów piekarniczych 3) Mrożonych artykułów spożywczych 4) Świeżych wyrobów garmażeryjnych 5) Świeżych jaj kurzych 6) Artykułów spożywczych sypkich, koncentratów i przypraw 7) Świeżego mięsa i wędlin 8) Świeżego drobiu 9) Mleka i produktów mleczarskich. Przedmiot zamówienia został podzielony na 9 części; Część 1 – Dostawa świeżych warzyw i owoców. Część 2 – Dostawa wyrobów piekarniczych. Część 3 – Dostawa mrożonych artykułów spożywczych. Część 4 – Dostawa świeżych wyrobów garmażeryjnych. Część 5 – Dostawa świeżych jaj kurzych. Część 6 – Dostawa artykułów spożywczych sypkich, koncentratów i przypraw. Część 7 – Dostawa świeżego mięsa i wędlin. Część 8 – Dostawa świeżego drobiu. Część 9 – Dostawa mleka i produktów mleczarskich. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr. 1A, 1B, 1C, 1D, 1E, 1F,1G, 1H, 1I, (Formularze ofertowe) do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach