Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Nr 45 w Warszawie, ul. Jagiellońska 7

Zespół Szkół Nr 45 ogłasza przetarg

  • Adres: 03-721 Warszawa, ul. Jagiellońska 7
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 619 14 68 , fax. 22 619 14 68 wew. 16
  • Data zamieszczenia: 2012-04-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Nr 45
    ul. Jagiellońska 7 7
    03-721 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 619 14 68, fax. 22 619 14 68 wew. 16
    REGON: 01588991500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: zs45.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Nr 45 w Warszawie, ul. Jagiellońska 7
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół Nr 45 w Warszawie, ul. Jagiellońska7, w następującym zakresie: Część 1:Jaja (jaja świeże klasy L -63-73g)- CPV 03.10.00.00-2, 15.81.00.00-9; Część 2: Mięso i wędliny ( mięso drobiowe, mięso wieprzowe , mięso wołowe, wędliny)- CPV 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9 Część 3: Ryby (filety rybne, ryba, śledź) - CPV 15.20.00.00-0, Część 4: Warzywa i owoce świeże (warzywa i owoce krajowe, owoce cytrusowe) Część 5: Warzywa i owoce mrożone - CPV15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1, 15.33.11.70-9; Część 6: Oleje roślinne - CPV 15.40.00.00-2, Część 7: Produkty mleczarskie ( masło, sery, mleko, śmietana, jogurty, sery twarde i pleśniowe)-CPV 15.50.00.00.-3 Część 8: Produkty przemiału ziarna ( ryż, mąka, otręby, kasze) - CPV 15.60.00.00-4, Część 9 Pieczywo i wyroby cukiernicze: (bułki, chleby, pączki, drożdżówki, bułka tarta) CPV 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9; Część 10: Wyroby garmażeryjne ( naleśniki, pierogi, pyzy, kluski, kopytka, krokiety, leniwe) - CPV 15.00.00.00-8, 15.89.42.00-3; Część 11: Produkty ogólnospożywcze ( przyprawy, makarony, soki, sosy, koncentraty, syropy, słodycze, owoce w puszkach itp. woda mineralna niegazowana) - CPV 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6, 15.90.00.00-7 Szczegółowy wykaz produktów dla poszczególnych części zamówienia stanowi załącznik nr 4 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Wykonawca zobowiązany będzie do dostarczenia produktów do siedziby Zamawiającego po uprzednim zamówieniu telefonicznym, pisemnym lub elektronicznym (z jednodniowym wyprzedzeniem, składanym do godziny 15:00) przez pracownika Zamawiającego oraz wniesienia przedmiotu zamówienia do pomieszczeń wskazanych przez Zamawiającego.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 6 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: zs45.edu.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach