Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr. 15 w Raciborzu.

Szkoła Podstawowa nr 15 z Oddziałami Sportowymi w Raciborzu im.Jana III Sobieskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 47-400 Racibórz, ul. Słowackiego
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 415 56 44 , fax. 32 414 94 60 /32 415 56 44
  • Data zamieszczenia: 2019-06-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa nr 15 z Oddziałami Sportowymi w Raciborzu im.Jana III Sobieskiego
    ul. Słowackiego 48
    47-400 Racibórz, woj. śląskie
    tel. 32 415 56 44, fax. 32 414 94 60 /32 415 56 44
    REGON: 10730240000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: sp15@op.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr. 15 w Raciborzu.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych wraz z transportem do siedziby Szkoły Podstawowej nr. 15 z Oddziałami Sportowymi im. Jana III Sobieskiego, ul. Słowackiego 48, 47-400 Racibórz. Zakres dostawy produktów żywnościowych obejmuje dostawy: 1). Świeżych warzyw i owoców. 2). Wyrobów piekarniczych. 3). Mrożonych artykułów spożywczych. 4). Świeżych wyrobów garmażeryjnych. 5). Świeżych jaj kurzych. 6). Artykułów spożywczych sypkich, koncentratów i przypraw. 7). Świeżego mięsa i wędlin. 8). Świeżego drobiu. 9). Mleka i produktów mleczarskich. 10). Ryb mrożonych. Przedmiot zamówienia został podzielony na 10 części; Część 1 – Dostawa świeżych warzyw i owoców. Część 2 – Dostawa wyrobów piekarniczych. Część 3 – Dostawa mrożonych artykułów spożywczych. Część 4 – Dostawa świeżych wyrobów garmażeryjnych. Część 5 – Dostawa świeżych jaj kurzych. Część 6 – Dostawa artykułów spożywczych sypkich, koncentratów i przypraw. Część 7 – Dostawa świeżego mięsa i wędlin. Część 8 – Dostawa świeżego drobiu. Część 9 – Dostawa mleka i produktów mleczarskich. Część 10 – Dostawa ryb mrożonych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr. 1A, 1B, 1C, 1D, 1E, 1F,1G, 1H, 1I, 1J, (Formularze ofertowe) do SIWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia wymagań w tym zakresie.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach