Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Miejskiej Szkoły Podstawowej nr 2 w Piekarach Śląskich

MIEJSKA SZKOŁA PODSTAWOWA NR 2 W PIEKARACH ŚLĄSKICH ogłasza przetarg

  • Adres: 41-940 Piekary Śląskie, KS. J. POPIEŁUSZKI, 8
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32/287-17-35
  • Data zamieszczenia: 2023-02-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: MIEJSKA SZKOŁA PODSTAWOWA NR 2 W PIEKARACH ŚLĄSKICH
    KS. J. POPIEŁUSZKI, 8
    41-940 Piekary Śląskie, woj. śląskie
    tel. 32/287-17-35
    REGON: 381010919
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Miejskiej Szkoły Podstawowej nr 2 w Piekarach Śląskich
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ NR 1 ARTYKUŁY SPOŻYWCZE – w I-ej klasie lub I-m gatunku, przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się, twarde, sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencji.CZĘŚĆ NR 2 PIECZYWO– w I-ej klasie lub I-m gatunku, chrupkie, świeże, niegumiaste.CZĘŚĆ NR 3 MIĘSO I WYROBY MĘSNE – w I-ej klasie lub I-m gatunku, barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety.CZĘŚĆ NR 4 MROŻONKI – w I-ej klasie lub I-m gatunku, odpowiednio mrożone, niepokruszone, bez lodu, dobry smak po przyrządzeniu produktów, nie rozpadające się podczas gotowania.ZĘŚĆ NR 5 JAJA – świeże, o dobrym smaku, z długim okresem przydatności do spożycia, brak oznaki zepsucia, zapleśnienia, obecność zanieczyszczeń fizycznych, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałościCZĘŚĆ NR 6 PRODUKTY MLECZARSKIE – w I-ej klasie lub I-m gatunku, świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty.CZĘŚĆ NR 7 RYBY MROŻONE – w I-ej klasie lub I-m gatunku, odpowiednio mrożone, niepokruszone, bez lodu.CZĘŚĆ NR 8 OWOCE I WARZYWA ŚWIEŻE - w I-ej klasie, owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza się nieregularny intensywnie kolor, skóra gładka, lśniąca, miąższ soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam, dostępne przez cały rok (np. papryka, cukinia, maliny), za wyjątkiem owoców i warzyw sezonowych opisanych szczegółowo w formularzu asortymentowo-cenowym.CZĘŚĆ NR 9 WYROBY GARMAŻERYJNE – w I-ej klasie lub I-m gatunku, odpowiednio mrożone, niepokruszone, bez lodu (dot. poz. 1-9), dobry smak po przyrządzeniu produktów, nie rozpadające się podczas gotowania.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach