Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Zakopanem

Dom Pomocy Społecznej im Jana Pawła II ogłasza przetarg

  • Adres: 34-500 Zakopane, Szpitalna 21
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-04-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej im Jana Pawła II
    Szpitalna 21
    34-500 Zakopane, woj. małopolskie
    REGON: 000890264
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inny zamawiającyDom pomocy społecznej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Zakopanem
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych-mięso i wędliny- na potrzeby Domu Pomocy Społecznej, zgodnie z warunkami wynikającymi z obowiązujących przepisów, w szczególności rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz.U.UE.L. z 2004 r. Nr 139, str.1 z późn. zm.), rozporządzenia (WE) nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. ustanawiającym szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego (Dz.U.UE.L. z 2004 r. Nr 139, str. 55 z późn. zm. ) oraz ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U.z 2022 poz. 2132).2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony jest w załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji (kalkulacji cenowej do oferty przetargowej) w odrębnym pliku w formacie EXEL - Pakiet I: Mięso i wędlinySukcesywna dostawa artykułów spożywczych -artykuły sypkie, przyprawy i przetwory- na potrzeby Domu Pomocy Społecznej, zgodnie z warunkami wynikającymi z obowiązujących przepisów, w szczególności rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz.U.UE.L. z 2004 r. Nr 139, str. 1 z późn. zm.), rozporządzenia (WE) nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. ustanawiającym szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego(Dz.U.UE.L. z 2004 r. Nr 139, str. 55 z późn. zm. ) oraz ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2022 poz. 2132).2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony jest w załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji (kalkulacji cenowej do oferty przetargowej) w odrębnym pliku w formacie EXEL - Pakiet III: Artykuły sypkie, przyprawy i przetworySukcesywna dostawa artykułów spożywczych -owoce, warzywa, mrożonki, ryby i jajka- na potrzeby Domu Pomocy Społecznej, zgodnie z warunkami wynikającymi z obowiązujących przepisów, w szczególności rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz.U.UE.L. z 2004 r. Nr 139, str. 1 z późn. zm.), rozporządzenia (WE) nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. ustanawiającym szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego(Dz.U.UE.L. z 2004 r. Nr 139, str. 55 z późn. zm. ) oraz ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2022 poz. 2132).2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony jest w załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji (kalkulacji cenowej do oferty przetargowej) w odrębnym pliku w formacie EXEL - Pakiet IV: Owoce, warzywa, mrożonki, ryby i jajkaSukcesywna dostawa artykułów spożywczych -pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie- na potrzeby Domu Pomocy Społecznej, zgodnie z warunkami wynikającymi z obowiązujących przepisów, w szczególności rozporządzenia (WE) nr 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz.U.UE.L. z 2004 r. Nr 139, str. 1 z późn. zm.), rozporządzenia (WE) nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. ustanawiającym szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzeniazwierzęcego (Dz.U.UE.L. z 2004 r. Nr 139, str. 55 z późn. zm. ) oraz ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2022 poz. 2132).2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określony jest w załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji (kalkulacji cenowej do oferty przetargowej) w odrębnym pliku w formacie EXEL - Pakiet V: Pieczywo
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach