Zespół Szkolno - Przedszkolny w Woli ogłasza przetarg
- Adres: 43-225 Wola / Miedźna, Lipowa
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 2118369
- Data zamieszczenia: 2019-11-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkolno - Przedszkolny w Woli
Lipowa 3
43-225 Wola / Miedźna, woj. śląskie
tel. 2118369
REGON: 36697368000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://zspwola.edupage.org/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkolno – Przedszkolnego w Woli w okresie od 02.01.2020 r. do 31.12.2020 r. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi im. Jana Pawła II w Woli mieszczącej się przy ulicy Lipowej 3, 43-225 Wola oraz do stołówki przedszkolnej Gminnego Przedszkola Publicznego nr 1 z Oddziałami Integracyjnymi im. Juliana Tuwima w Woli mieszczącej się przy ulicy Brzozowej 5, 43-225 Wola – wchodzących w skład Zespołu Szkolno – Przedszkolnego w Woli przy ulicy Lipowej 3, 43-225 Wola w okresie od 02.01.2020 r. do 31.12.2020 r. Przedmiot zamówienia został podzielony na 14 części od nr 1 do nr 14: Część 1 – Mięso i produkty mięsne - przedszkole (CPV: 15100000-9; 15110000-2; 15112000-6; 15112300-9) Część 2 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie - przedszkole (CPV: 15810000-9) Część 3 – Produkty mleczarskie - przedszkole (CPV: 15500000-3) Część 4 – Różne produkty spożywcze - przedszkole (CPV: 15400000-2; 15800000-6) Część 5 - Warzywa i owoce świeże oraz suszone, jaja za wyjątkiem ziemniaków -przedszkole (CPV: 03100000-2; 15300000-1) Część 6 - Ryby mrożone, warzywa i owoce mrożone -przedszkole (CPV: 15220000-6; 15331170-9) Część 7 – Ziemniaki - przedszkole (CPV: 15310000-4) Część 8 – Mięso i produkty mięsne - szkoła (CPV: 15100000-9; 15110000-2; 15112000-6; 15112300-9) Część 9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie - szkoła (CPV: 15810000-9) Część 10 – Produkty mleczarskie - szkoła (CPV: 15500000-3) Część 11 – Różne produkty spożywcze - szkoła (CPV: 15400000-2; 15800000-6) Część 12 - Warzywa i owoce świeże oraz suszone, jaja za wyjątkiem ziemniaków - szkoła (CPV: 03100000-2; 15300000-1) Część 13 - Ryby mrożone, warzywa i owoce mrożone - szkoła (CPV: 15220000-6; 15331170-9) Część 14 – Ziemniaki - szkoła (CPV: 15310000-4) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Określenie warunków: a) wszyscy pracownicy Wykonawcy mający bezpośredni kontakt z dostarczaną na rzecz Zamawiającego żywnością posiadają aktualne określone przepisami o chorobach zakaźnych i zakażeniach orzeczenia lekarskie do celów sanitarno – epidemiologicznych o braku przeciwskazań do wykonywania pracy przy wykonywaniu, których istnieje możliwość przeniesienia zakażenia na inne osoby. Wykonawca potwierdza spełnianie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia stanowiącego załącznik nr 5 do SIWZ; b) dysponują odpowiednim potencjałem technicznym gwarantującym dowóz surowców w pojemnikach oraz opakowaniach posiadających atest PZH odnośnie dopuszczenia do kontaktu z żywnością, tak, by dostawy realizowane były zgodnie z właściwymi przepisami prawa. Wykonawca potwierdza spełnianie tego warunku poprzez złożenie oświadczenia stanowiącego załącznik nr 5 do SIWZ; Zamawiający oceni, czy Wykonawca spełnia warunki, o których mowa w pkt. 1. na podstawie złożonego oświadczenia stanowiącego załącznik nr 5 do SIWZ. Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa soków, napojów i wody dla Narodowego Instytutu Onkologii im. Marii Skłodowskiej-Curie – Państwowego Instytutu Badawczego Oddziału w Gliwicach
Dodano: 2024-05-14 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej „Senior” w Rudzie Śląskiej w drugim półroczu 2024r.
Dodano: 2024-05-09 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych w roku 2024 do Przedszkola z oddziałem integracyjnym im. Małego Księcia we Wręczycy Wielkiej
Dodano: 2024-04-29 - Dostawa żywności dla JW 4101 w Lublińcu
Dodano: 2024-03-13 - Dostawa żywności dla JW 4101 w Lublińcu
Dodano: 2024-03-13 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół Leśnych i Ekologicznych im. St. Morawskiego w Brynku (2).
Dodano: 2024-02-26 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Gminnego Przedszkola Publicznego Nr 3 im. Kubusia Puchatka w Woli
Dodano: 2024-02-25 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół Leśnych i Ekologicznych im. St. Morawskiego w Brynku.
Dodano: 2024-02-25 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Boniowicach, ul. Gliwicka 6, w roku 2024
Dodano: 2024-01-27 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Miejskiej Szkoły Podstawowej nr 2 w Piekarach Śląskich
Dodano: 2024-01-25