Przetargi.pl
„Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno – Przedszkolnym w Będkowie”

ZESPÓŁ SZKOLNO - PRZEDSZKOLNY W BĘDKOWIE ogłasza przetarg

  • Adres: 97-319 Będków, REYMONTA 11
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 44 725 70 20 , fax. 44 725 70 20
  • Data zamieszczenia: 2022-09-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ZESPÓŁ SZKOLNO - PRZEDSZKOLNY W BĘDKOWIE
    REYMONTA 11
    97-319 Będków, woj. łódzkie
    tel. 44 725 70 20, fax. 44 725 70 20
    REGON: 100069477
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://zsgbedkow.edupage.org/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    „Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno – Przedszkolnym w Będkowie”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    ARTYKUŁY SPOŻYWCZE SUCHE, PRZYPRAWOWE I PRZETWORY OWOCOWO-WARZYWNE1 cukier biały 1 kg - kg. 1502 dżem słoik 220 g mix smak lub równoważny - szt. 363 groch 400g - szt. 404 jaja kurze klasa A - szt.9005 koncentrat pomidorowy 30% słoik 990g lub równoważny - szt.606 kasza jęczmienna średnia 1 kg - kg 607 kasza jęczmienna pęczak 1 kg - kg 308 kasza perłowa 400g - szt.509 kukurydza konserwowa 400 g - szt.2010 ananas puszka - szt.3011 chrzan słoik 290g - szt.1012 mąka pszenna SZADKOWSKA 1 kg lub równoważna - kg.6013 mąka pszenna SZYMANOWSKA 1 kg lub równoważna - kg.6014 olej spożywczy rzepakowy KUJAWSKI 1l lub równoważny- l 18015 olej spożywczy rzepakowy KUJAWSKI 3l lub równoważny szt. 1016 pieprz czarny mielony 15 g - szt.10017 ryż biały SONKO 1kg lub równoważny - kg 6018 sól morska drobna 1kg - kg 7019 barszcz biały w butelce 0,5 l - szt.10020 fasola "JAŚ" KROS 400 g lub równoważny - szt.5021 kwasek cytrynowy - szt.2522 makaron spaghetti LUBELLA 0,5 kg lub równoważny - szt.8023 płatki kukurydziane CORN FLAKES duże op. lub równoważny - szt.4824 płatki owsiane - szt.1025 ziele angielskie 15g - szt.4526 majonez DEKORACYJNY 700 ml - szt.1027 liść laurowy 6g - szt.5028 musztarda delikatesowa 175 g - szt.629 miód 1 kg - szt.630 miód 370 g - szt.1231 oregano 10g - szt.3032 bazylia 10g - szt.3033 papryka słodka 15g - szt.3034 majeranek 8 g - szt.5035 płatki śniadaniowe czekoladowe 250g - szt.2436 ocet 0,5l - szt.1237 vegeta NATUR 300g lub równoważna -szt.14438 kakao DECOMORENO duże op. lub równoważny - szt.1039 kawa zbożowa INKA lub równoważna - szt.540 masło roślinne 250g - szt.19241 margaryna RAMA 450g lub równoważny - szt.1642 pasztet podlaski puszka - szt.1643 ketchup KOTLIN wiadro 3 kg lub równoważny - szt.644 ketchup łagodny sloik 900 g - szt.645 bułka tatra MAMUT 400 g lub równoważna - szt.7246 herbata ekspresowa TETLEY 100 szt lub równoważna - szt.2447 herbata granulowana TETLEY lub równoważna - szt.4848 ciastka maślane krakuski lub równoważne - szt.1249 ciastka zbożowe krakuski lub równoważne - szt. 1250 herbatniki holenderskie - szt.651 biszkopty PETITKI lub równoważne - szt. 652 PETITKI LUBISE lub równoważne - szt.14453 Chrupki kukurydziane duże op. - szt.654 przyprawa gyros - szt. 2555 soczek LEON 100% SOK lub równoważny - szt.13556 mus owocowy - szt.40057 VEGETA natur butelka lub równoważny - szt.48NABIAŁ1 mleko 1,5 % 1l - szt.2402 śmietana 30 % 1l - szt.1103 twaróg półtłusty Krajanka lub równoważny - kg 1144 ser żółty plastry 150 g - szt. 1005 serek śniadaniowy - szt. 366 serek waniliowy homogenizowany - szt.1447 jogurt naturalny 330 ml - szt.608 GUSTO plastry ser biały lub równoważny - szt.369 ser typu FETA - szt.1010 masło o zaw. tł. 82 % - szt.156PIECZYWOAngielka 300g - szt.240Chleb wieloziarnisty - szt.120Chleb krojony pszenno-żytni 700g - szt.100Bułka zwykła (czerstwa) 200g - szt. 50Bułka kajzerka 50g -szt. 90Drożdże 100g - kg. 5Bułka tarta - szt. 10Ciasto drożdżowe - szt.15Ciasto świeże - kg.20WARZYW I OWOCEZiemniaki jadalnie typu kulinarnego - kg. 3300Kapusta świeża biała - kg. 15Marchew korzeń - kg. 200Cebula biała korzeń - kg. 90Pieczarki (gat. 1) - kg. 80Rzodkiewka - Pęczek 48Ogórek zielony świeży - kg. 120Buraki czerwone świeże - kg. 60Jabłko (gat. 1) - kg.150Seler korzeń - kg. 135Pomidory koktajlowe - kg. 24Pomidory świeże - kg.42Sałata zielona - szt.50Kapusta czerwona - kg.20Por - szt.100Koper zielony świeży - szt.160Nać pietruszki - szt.160Pietruszka korzeń - kg. 135Papryka czerwona świeża - kg.50Czosnek główka - szt.30Banan - kg. 75Mandarynki - kg. 10Pomarańcze - kg. 10Nektaryna - kg.10Gruszka - kg. 30Arbuz - kg.30Brzoskwinia - kg. 10Winogrono - kg.70Kiwi - kg. 50Śliwki - kg.50Truskawki - kg.50Cytryna - kg.110Szczypiorek - pęczek 10Sałata lodowa - szt.50Por młody - szt.50Włoszczyzna - szt.50Borówka - kg. 30Kapusta młoda - kg.100Roszponka - szt.20MROŻONKI I RYBYfasolka szparagowa 2,5 kg - op 48kalafior 2,5 kg - op 12bukiet warzyw 2,5 kg - op 24marchew kostka 2,5 kg - op 12mieszanka kompotowa 2,5 kg - op 24truskawka mrożona 2,5 kg - op 20wiśnia mrożona 2,5 kg - op 8frytki 2,5 kg - op 54miruna b/skóry - kg 270filet z dorsza atlantyckiego - kg 60kebab z kurczaka 2,5kg - op 30MIĘSO, PRZETWORY WIEPRZOWO - WOŁOWE1 schab b/k - kg 2302 szynka b/k - kg 1503 mięso mielone luksusowe - kg 2004 żeberka wieprzowe - kg 105 kości schabowe - kg 856 kości wędzone - kg 757 kiełbasa cienka - kg 608 kiełbasa cienka czosnkowa - kg 209 mortadela wieprzowa - kg 2510 wędlina - szynka z beczki - kg 1511 wędlina - schab domowy - kg 1512 wędlina - ogonówka domowa - kg 1513 wędlina - schab kruchy - kg 1514 wędlina - szynka z indyka - kg 1515 wędlina - żywiecka - kg 1516 pieczeń - kg 517 kabanosy z szynki - kg 618 pasztet w foremce - kg 519 parówki z szynki - kg 50 *produkty z wykluczeniem mięsa mechanicznie odkostnionego.MIĘSO DROBIOWEporcja rosołowa ze skrzydłem - kg 90filet z kurczaka - kg 220udko z kurczaka kl 1 - kg 135pałki z kurczaka- kg 30szyja z indyka - kg 45skrzydło z indyka - kg 45filet z indyka- kg 30WYROBY GARMAŻERYJNEpierogi z mięsem - kg 120pierogi z serem- kg 120pierogi z kapustą i pieczarką - kg 80kopytka- kg 120kluski śląskie - kg 120kluski leniwe - kg 130MAKARONYMakaron nitka ASTER 0,5 kg lub równoważny - szt. 72Makaron krajanka ASTER 0,5 kg lub równoważny - szt. 36Makaron bączek ASTER 0,5 kg lub równoważny - szt.80 Makaron drobne kolanko ASTER 0,5 kg lub równoważny - szt.40Makaron wstążka karbowana ASTER 0,5 kg lub równoważny- szt.20Makaron muszelka ASTER 0,5 kg lub równoważny- szt.20WARZYW PRZETWORZONE - KISZONEOgórki kiszone - kg 12Kiszona kapusta - kg 30Przecier ogórkowy- kg. 24Ogórki małosolne - kg 5
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 6.1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu na zasadach określonych w Rozdziale 7 SWZ, oraz spełniają określone przez Zamawiającego warunki udziału w postępowaniu.O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki udziału w postępowaniu dotyczące: postępowaniu6.1.1. zdolności do występowania w obrocie gospodarczym;Zamawiający nie określa warunku w ww. zakresie.6.1.2. uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów;Zamawiający nie określa warunku w ww. zakresie.6.1.3. sytuacji ekonomicznej lub finansowej;Zamawiający nie określa warunku w ww. zakresie.6.1.4 zdolności technicznej lub zawodowej w zakresie:Zamawiający nie określa warunku w ww. zakresie6.2. Zamawiający może, oceniając zdolność techniczną lub zawodową, na każdym etapie postępowania, uznać, że Wykonawca nie posiada wymaganych zdolności, jeżeli posiadanie przez Wykonawcę sprzecznych interesów, w szczególności zaangażowanie zasobów technicznych lub zawodowych Wykonawcy w inne przedsięwzięcia gospodarcze Wykonawcy może mieć negatywny wpływ na realizację zamówienia na każdym etapie postępowania (art. 116 ust. 2 ustawy Pzp).6.3. W odniesieniu do warunków dotyczących wykształcenia, kwalifikacji zawodowych lub doświadczenia Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia wykazując warunek udziału w postępowaniu mogą polegać na zdolnościach tych z Wykonawców, którzy wykonają roboty budowlane lub usługi, do realizacji których te zdolności są wymagane6.4. Sposób wykazania warunków udziału w postępowaniu wskazano w rozdziale 8 SWZ.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-09-28

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach