Bursa Szkolna ogłasza przetarg
- Adres: 62-600 Koło, ul. Kolejowa 13
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 063 2610177 , fax. 063 2616727
- Data zamieszczenia: 2013-11-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Bursa Szkolna
ul. Kolejowa 13 13
62-600 Koło, woj. wielkopolskie
tel. 063 2610177, fax. 063 2616727
REGON: 00019215200000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA POTRZEB STOŁÓWKI BURSY SZKOLNEJ W KOLE W RAMACH NASTĘPUJĄCYCH ODDZIELNYCH PAKIETÓW 1)PAKIET NR 1 - MIĘSO, WĘDLINY I DRÓB, 2)PAKIET NR 2 - PIECZYWO I WYROBY CUKIERNICZE - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia publicznego jest sukcesywna (wielokrotna) dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb stołówki Bursy Szkolnej w Kole w ramach następujących pakietów: 1)Pakiet nr 1 - MIĘSO, WĘDLINY I DRÓB, 2)Pakiet nr 2 - PIECZYWO I WYROBY CUKIERNICZE Termin przydatności do spożycia dla artykułów spożywczych objętych przedmiotem zamówienia publicznego musi wynosić: 1)w ramach Pakietu Nr 1: termin przydatności do spożycia od chwili dostarczenia artykułu do magazynu Zamawiającego nie może być krótszy niż 70% okresu, w którym artykuł zachowuje zdatność do spożycia określoną przez producenta. 2)w ramach Pakietu Nr 2: a)bułki muszą posiadać co najmniej 1 dniowy termin przydatności do spożycia od chwili dostarczenia artykułów do magazynu Zamawiającego, b)chleb zwykły musi posiadać co najmniej 2 dniowy termin przydatności do spożycia od chwili dostarczenia artykułu do magazynu Zamawiającego, c)chleb razowy-wieloziarnisty musi posiadać co najmniej 3 dniowy termin przydatności do spożycia od chwili dostarczenia artykułu do magazynu Zamawiającego, d)wyroby cukiernicze muszą pochodzić z bieżącego wypieku Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane: 1)nazwę środka spożywczego, 2)dane dotyczące składników występujących w środku spożywczym, 3)datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia, 4)dane identyfikujące producenta środka spożywczego, 5)dane identyfikujące kraj, w którym wyprodukowano środek spożywczy, 6)zawartość netto lub liczbę sztuk środka spożywczego w opakowaniu, 7)warunki przechowywania, w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, 8)oznaczenie partii produkcji, 9)klasę jakości handlowej. Wymagania w zakresie przedmiotu zamówienia: 1)Każdy produkt wytwarzany będzie zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz. U. z 2010 r. Nr 136 poz. 914 z późn. zm.) oraz ustawy z dnia 16 grudnia 2005 roku o produktach pochodzenia zwierzęcego ( Dz. U z 2006 r. Nr 17, poz. 127) wraz z rozporządzeniami wydanymi na ich podstawie, 2)Każdy produkt realizowany będzie zgodnie z normami jakościowymi GHP, GMP lub systemem HACCP, 3)Każdy dostarczony produkt winien być I klasy, zgodny z Polską Normą, 4)Na każde żądanie Zamawiającego Wykonawca jest zobowiązany okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą lub normami europejskimi itp - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.starostwokolskie.bip.net.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- PN 4/2016 Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-07-22 - Dostawa mięsa wieprzowego i drobiowego oraz przetworów mięsnych wieprzowych i drobiowych
Dodano: 2016-06-15 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz wędlin i wyrobów wędliniarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie
Dodano: 2016-04-01 - sukcesywna dostawa drobiu i produktów mięsnych dla SPZOZ w Wolsztynie zakończona aukcją elektroniczną
Dodano: 2016-03-04 - Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych dla Specjalnego Ośrodka Szkolno- Wychowawczego dla Dzieci Niewidomych przy Pl. Przemysława 9 w Owińskach - VI części
Dodano: 2016-01-15 - Dostawa artykułów spożywczych dla Mickiewiczowskiego Centrum Turystycznego w Żerkowie w roku 2016
Dodano: 2016-01-14 - Dostawa koniny
Dodano: 2015-12-14 - Dostawa mięsa i wędlin w 2016 roku do Domu Pomocy Społecznej w Koninie
Dodano: 2015-12-10 - Sukcesywna dostawa wyrobów mięsnych dla Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego im. J.J. Śniadeckich w Poznaniu
Dodano: 2015-11-19 - Dostawa koniny, podrobów, nutrii, królików, kur, przepiórek i wołowiny/koziny
Dodano: 2015-11-16