Ogród Zoologiczny w Poznaniu ogłasza przetarg
- Adres: 61-063 Poznań, ul. Browarna 25
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 061 8768209 , fax. 061 8773533
- Data zamieszczenia: 2015-11-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ogród Zoologiczny w Poznaniu
ul. Browarna 25 25
61-063 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 061 8768209, fax. 061 8773533
REGON: 63210005700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zoo.poznan.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej- Ogród Zoologiczny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa koniny, podrobów, nutrii, królików, kur, przepiórek i wołowiny/koziny - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Podział na zadania: 1.Mięso końskie z kością i bez kości 2.Serca końskie 3.Nutrie skórowane - bez jelit 4.Króliki skórowane - bez jelit 5.Kury oskubane - bez jelit 6.Przepiórki 7.Wołowina z kością lub kozina z kością. W zakresie zadania nr 1:Ilość: 10.300 kg, mięso końskie z kością 5.500 kg, mięso końskie bez kości 4.800 kg, mięso bez kości w kawałkach po 5-20 kg, dostawa jednorazowa- mięso świeże, odtłuszczone, chude, bez żeber, goleni, głów, mięso dostarczane do magazynu przy ul. Browarnej 25, po uzgodnieniu (faksem lub za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego). W zakresie zadania nr 2: Ilość: 1.900 kg, dostawa jednorazowa do 100 kg, mięso mrożone pakowane w kartony po 20 kg, w kawałkach po ok 10 kg, serca dostarczane do magazynu przy ul. Browarnej 25, po uzgodnieniu (faksem lub za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego). W zakresie zadania nr 3: Ilość: 7.100 kg, całe tuszki skórowane, mrożone, bez jelit, dostawa jednorazowa: nutrie do 500 kg, mięso dostarczane do magazynu przy ul. Browarnej 25, po uzgodnieniu (faksem lub za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego). W wyjątkowych wypadkach dopuszcza się odbiór własny. W zakresie zadania nr 4: Ilość: 800 kg, 2-3 kg/1 szt, tuszki całe, świeże, skórowane w całości, bez jelit, mięso dostarczane do magazynu przy ul. Browarnej 25, po uzgodnieniu (faksem lub za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego). W zakresie zadania nr 5: Ilość: 1.400 kg, kury całe, wypatroszone, bez piór, mięso świeże, waga 1 szt: 1,80- 2 kg, dostawa jednorazowa: kury do 120 kg, pakowane w worki po 5 szt.,mięso dostarczane do magazynu przy ul. Browarnej 25, po uzgodnieniu (faksem lub za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego). W zakresie zadania nr 6: Ilość: 5.000 sztuk,150- 200 g/ 1 szt, dostawa jednorazowa do 600 szt. mrożone, pakowane w kartonach po 50 szt., mięso dostarczane do magazynu przy ul. Browarnej 25, po uzgodnieniu (faksem lub za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego). W zakreise zadania nr 7: Ilość: 160 kg, wołowina z kością, kozina z kością, dostawa ok. 10 razy w roku, mięso świeże, odtłuszczone, tusze mogą być z sierścią, mięso dostarczane do magazynu przy ul. Browarnej 25, po uzgodnieniu (faksem lub za pośrednictwem poczty elektronicznej) z Sekcją Zaopatrzenia lub wyznaczoną osobą z wyprzedzeniem 2 tygodni (lub innym terminie zaakceptowanym przez Zamawiającego). - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zoo.poznan.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- PN 4/2016 Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2016-07-22 - Dostawa mięsa wieprzowego i drobiowego oraz przetworów mięsnych wieprzowych i drobiowych
Dodano: 2016-06-15 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz wędlin i wyrobów wędliniarskich dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie
Dodano: 2016-04-01 - sukcesywna dostawa drobiu i produktów mięsnych dla SPZOZ w Wolsztynie zakończona aukcją elektroniczną
Dodano: 2016-03-04 - Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych dla Specjalnego Ośrodka Szkolno- Wychowawczego dla Dzieci Niewidomych przy Pl. Przemysława 9 w Owińskach - VI części
Dodano: 2016-01-15 - Dostawa artykułów spożywczych dla Mickiewiczowskiego Centrum Turystycznego w Żerkowie w roku 2016
Dodano: 2016-01-14 - Dostawa koniny
Dodano: 2015-12-14 - Dostawa mięsa i wędlin w 2016 roku do Domu Pomocy Społecznej w Koninie
Dodano: 2015-12-10 - Sukcesywna dostawa wyrobów mięsnych dla Zespołu Szkół Przemysłu Spożywczego im. J.J. Śniadeckich w Poznaniu
Dodano: 2015-11-19 - Dostawa mięsa wieprzowegoi drobiowego oraz przetworów mięsnych wieprzowych i drobiowych
Dodano: 2015-06-16