Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie

Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krasnymstawie ogłasza przetarg

  • Adres: 22-300 Krasnystaw, ul. Piłsudskiego
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 82 5762324, 5762281, 5766900, , fax. 82 576 23 24
  • Data zamieszczenia: 2020-12-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krasnymstawie
    ul. Piłsudskiego 9
    22-300 Krasnystaw, woj. lubelskie
    tel. 82 5762324, 5762281, 5766900, , fax. 82 576 23 24
    REGON: 26813980000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.mopskrasnystaw.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie, zestawionych w 8 zadaniach (częściach) przedstawionych poniżej: Zadanie Nr 1 – Gotowe produkty mączne - CPV 15851000-8; Zadanie Nr 2 – Pieczywo, świeże wyroby piekarskie - CPV 15810000-9; Zadanie Nr 3 – Mięso i wędliny - CPV 15131100-6; Zadanie Nr 4 – Nabiał - CPV 15500000-3; Zadanie Nr 5 – Mrożonki, ryby mrożone - CPV 15331170-9, CPV 15221000-3; Zadanie Nr 6 –Owoce i warzywa - CPV 15300000-1; Zadanie Nr 7 – Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych- garmażeryjnych - CPV 15800000-6; Zadanie Nr 8 – Artykuły spożywcze drobne - CPV 15800000-6. 15530000-2 Dowóz w/w artykułów musi się odbywać transportem Wykonawcy, zgodnie z wymogami sanitarno-epidemiologicznymi i zasadami systemu HACCP.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Formularz oferty - Załącznik Nr 1 do SIWZ. 2. Oświadczenie dotyczące spełnienia warunków udziału w postępowaniu–Załącznik Nr 2do SIWZ. 3. Oświadczenie dotyczące przesłanek wykluczenia z postępowania– Załącznik Nr 3 do SIWZ. 4. Oświadczenie dotyczące zobowiązanie podmiotu do oddania do dyspozycji wykonawcy niezbędnych zasobów na potrzeby realizacji zamówienia – Załącznik Nr 4 do SIWZ. 5. Informacja o grupie kapitałowej Załącznik Nr 5 do SIWZ. 6. Oświadczenie Wykonawcy, że dostarczane produkty spełniają normy co do jakości jakie wynikają z obowiązujących przepisów polskiego prawa dla produktów żywnościowych oraz, że posiada decyzję właściwego organu inspekcji sanitarnej dotyczącą aktualnej zgody na przewóz (transport) żywności, mięsa i wędlin i certyfikat HACCP lub potwierdzenie wdrażania systemu HACCP wystawione przez organy uprawnione do urzędowej kontroli żywności – Załącznik Nr 6 do SIWZ. 7. Formularz cenowy – Załącznik Nr 7 do SIWZ. 8. Wzór Umowy - Załącznik Nr 8 do SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach