Przetargi.pl
Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie

Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krasnymstawie ogłasza przetarg

  • Adres: 22-300 Krasnystaw, ul. Piłsudskiego 9
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 82 5762324, 5762281, 5766900 , fax. 82 576 23 24
  • Data zamieszczenia: 2015-11-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Krasnymstawie
    ul. Piłsudskiego 9 9
    22-300 Krasnystaw, woj. lubelskie
    tel. 82 5762324, 5762281, 5766900, fax. 82 576 23 24
    REGON: 00268139800000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: POMOC SPOŁECZNA

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla kuchni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Krasnymstawie, zestawionych w 8 zadaniach (częściach) przedstawionych poniżej: Zadanie Nr 1-Gotowe produkty mączne, Zadanie Nr 2-Pieczywo, świeże wyroby piekarskie, Zadanie Nr 3 - Mięso i wędliny, Zadanie Nr 4-Nabiał, Zadanie Nr 5 - Mrożonki, ryby mrożone, Zadanie Nr 6-Owoce i warzywa, Zadanie Nr 7- Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych- garmażeryjnych, Zadanie Nr 8-Artykuły spożywcze drobne. Szczegółowy opis przedmiotu zamówieniach: Zadanie Nr 1 - Gotowe produkty mączne: Pierogi ruskie-świeże (nie mrożone)300 kg, Pierogi z kaszą gryczaną, świeże (nie mrożone) 100 kg, Pierogi z soczewicą - świeże (nie mrożone) 80 kg, Pierogi z kapustą- świeże (nie mrożone) 80 kg, Pierogi z kapustą i grzybami - świeże (nie mrożone)40 kg, Pierogi z mięsem-świeże (nie mrożone)140 kg, Kopytka- świeże (nie mrożone) 375 kg, Kluski śląskie- świeże (nie mrożone) 416 kg, Kluski leniwe- świeże (nie mrożone) 39 kg, Uszka z kapustą i grzybami - świeże (nie mrożone) 12 kg, naleśniki - świeże (nie mrożone) 125kg, Zadanie Nr 2 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie: Chleb zwykły 900g - krojony 4000 szt., Chleb razowy 600g -krojony 1000 szt., Pączek z dżemem w pudrze 1100 szt., Drożdżówka z serem 100g 1000 szt., Bułka 100g 860szt. Zadanie Nr 3 - Mięso i wędliny: Żeberka paski- świeże (nie mrożone) 320 kg, Łopatka b/k - świeże (nie mrożone)425 kg, Kości pokrzepowe-świeże (nie mrożone) 1450kg, Kiełbasa krakowska 35 kg, Kiełbasa zwyczajna 300 kg, Karczek wieprzowy b/k - świeże (nie mrożone) 400 kg, Schab b/k - świeże (nie mrożone) 600 kg, Słonina 80 kg, Boczek surowy 33 kg, Boczek wędzony 70 kg, Kaszanka 55 kg, Tuszonka 18 kg, Mięso mielone wieprzowe świeże nie paczkowane (bez dodatków ulepszaczy) 700 kg, Wątroba wieprzowa - świeże (nie mrożone) 30 kg. Zadanie Nr 4 - Nabiał: Śmietana 18% 360ml, 400ml lub 500 ml -1154 l, Masło Extra- 200g -135 kg, Mleko butelka lub folia 2% 1l -200 l, Twaróg kostka półtłusty 250g -140 kg, Ser żółty twardy 40%-45 kg.Zadanie Nr 5 - Mrożonki, ryby mrożone: Ćwiartka z kurczaka- mrożona -400kg, Filet z kurczaka- mrożony -400 kg, Filet z dorsza - mrożony -420 kg, Flaki wołowe suche krojone 1 kg- mrożone -350 kg, Brokuł 2,5kg- mrożony -220kg, Fasola szparagowa 2,5 kg- mrożona -380 kg, Kurczak- mrożony 240kg, Kalafior 2,5 kg- mrożony -230 kg, Marchew kostka 2,5kg- mrożona 45kg, Marchew z groszkiem 2,5 kg- mrożona -280 kg, Mieszanka kompotowa 2,5kg- mrożona -280 kg, Porcja rosołowa - mrożona -15kg, Placki ziemniaczane 1,5kg - mrożone -380 kg, Płat śledziowy po wiejsku wiadro 2,5kg -160 kg, Truskawka 2,5 kg- mrożona -240kg, Pyzy z mięsem mrożone-280 kg, Filet śledziowy solony bez skóry- 52kg.Zadanie Nr 6 -Owoce i warzywa: Banan 175kg, Burak czerwony 480kg, Cebula 450kg, Czosnek- główka 15 szt., Fasola Jaś 250 kg, Jabłka 170 kg, Kapusta biała 600 kg, Kapusta młoda190 szt., Kapusta czerwona165 kg, Kapusta pekińska 130 kg, Kapusta kiszona 650 kg, Koperek zielony- pęczek 140 szt., Natka z pietruszki- pęczek 110 szt., Ogórek zielony195 kg, Ogórek kiszony 250kg, Papryka świeża145 kg, Pomidor146 kg, Por 410 kg, Pomarańcza 190 kg, Botwinka- pęczek120 szt., Rzodkiewka- pęczek152 szt., Sałata zielona180 szt., Szczypiorek- pęczek 132 szt., Szczaw13 kg, Pieczarka 520 kg, Truskawka- świeża16 kg, Seler 325kg, Marchew 910 kg, Ziemniaki 8900 kg, Ziemniak młody 2500 kg, Mandarynka13 kg.Zadanie Nr 7 - Artykuły spożywcze w opakowaniach zbiorczych-garmażeryjnych: Czosnek granulowany 0,8kg -4 szt., Przyprawa do mięs 0,8kg -11 szt., FiX do gulaszu 1kg -8 szt. Galaretka 1 kg-60 szt., Koperek suszony 0,23kg -6 szt., Koncentrat pomidorowy 30% 0,9kg -250 szt., Makaron świderki 2kg (100% durum)-75 szt., Makaron kolanko 2kg (100% durum)-14 szt., Makaron rurki 2kg (100% durum)- 20 szt., Makaron kokardka 2,5kg (100% durum)-30 szt., Makaron nitka 2kg (100% durum)- 50 szt., Makaron muszelka 2 kg 100% durum -38 szt., Napój (mix) 1,2kg -90 szt., Natka pietruszki suszona 0,90kg -4 szt., Przyprawa w płynie do zup 1l -50 szt.,Ryż długoziarnisty 5kg-50 szt., Rosół z kury pasta 1,5kg -52 szt., Sos grzybowy 0,8kg -1 szt., Sos boloński. 0,8kg -4 szt., Sos sałatkowy koperkowy 0,9kg -7 szt., Zupa krem z pieczarek -0,9kg - 3 szt., Zupa ogonowa 1kg -15 szt., Przyprawa do ryb 0,8kg -4 szt., Rosół wołowy pasta 0,5 kg - 20 szt., Bulion grzybowy pasta 1 kg-1 szt., Sos sałatkowy włoski 1 kg -6 szt., Papryka słodka mielona 0,76kg - 1 szt., Papryka ostra mielona - 0,67kg - 1 szt., Zioła prowasalskie 0,20 kg-1 szt., Oregano 0,28kg-1 szt. Zadanie Nr 8 - Artykuły spożywcze drobne: Smalec 200g kostka -700 szt., Bułka tarta 0,5 kg - 420szt., Cukier kryształ 1kg-710 kg, Cukier waniliowy 32g- 60 szt., Chrzan 300g-50 szt., Groch łupany 0,5kg- 300 szt., Jaja świeże kurze-3700 szt., Kawa inka 150g -15 szt., Kasza jęczmienna 1kg -150kg, Kasza gryczana 1kg -160 kg, Kukurydza konserwowa puszka 400ml-95 szt, Kwasek cytrynowy 20g-230 szt., Liść laurowy 6g-250 szt., Majonez 600ml lub700ml - 90szt., Przyprawa do flaków 20g-60 szt., Ogórek konserwowy 0,9 l słoik-250 szt., Mąka pszenna 1kg typ500-550 kg, Mąka ziemniaczana 0,5kg-20 szt., Musztarda 200g-20 szt.,Olej 1l uniwersalny- 280 szt., Olej 3l uniwersalny-30 szt., Pieprz czarny mielony 15g -325 szt., Pieprz ziołowy 30g -100 szt., Sól kuchenna 1kg-350 kg, Majeranek 16 g-125 szt., Sok syrop 500ml -140 szt., Przyprawa warzywna do potraw 200g -Vegeta lub równoważna-600 szt., Ziele angielskie 15g-150 szt., Herbata granulowana 100g-25 szt., Susz owocowy 100g-40 szt., Kisiel owocowy 40 g-930 szt., Groszek konserwowy puszka 400ml-18 szt., Grzyby suszone 20g-45 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158510008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mops.org.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach