"Uzdrowisko Rabka" S.A. ogłasza przetarg
- Adres: 34-700 Rabka-Zdrój, ul. Orkana
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 182 676 020 , fax. 182 676 010
- Data zamieszczenia: 2020-02-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: "Uzdrowisko Rabka" S.A.
ul. Orkana 49
34-700 Rabka-Zdrój, woj. małopolskie
tel. 182 676 020, fax. 182 676 010
REGON: 49197107400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.uzdrowisko-rabka.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka Akcyjna z udziałem Skarbu Państwa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
sprzedaz i dostawy mięs i wędlin drobiowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zadanie nr 1 : Sprzedaż i dostawy mięs drobiowych mrożonych w orientacyjnych ilościach : Udko z kurczaka (nie ćwiartka) pakowane po 2 szt/ kg 4900, Filet z indyka kg 100, Filet z kurczaka kg 3400, Kura mięsna kg 500, Kurczak kg 660, Wątróbka drobiowa kg 230 Żołądki drobiowe kg 170. Zadanie nr 2 : Sprzedaż i dostawy wędlin drobiowych w orientacyjnych ilościach : Baleron z indyka kg 80, Indyk w galarecie kg 570, Salceson z indyka kg 60, Szynka z indyka kg 150, Kiełbasa drobiowa szynkowa kg 180, Pasztet drobiowy pieczony kg 730, Parówka drobiowa paczkowana kg 660, Parówka drobiowa paczkowana kg 440, Polędwica drobiowa parzona kg 690, Polędwica drobiowa gotowana kg 560, Polędwica drobiowa wędzona kg 100, Szynka drobiowa parzona kg 150, Szynka drobiowa gotowana kg 310, Szynka drobiowa wędzona kg 160, Filet wędzony z indyka kg 190, Pasztet drobiowy konserwowy 160 g szt 700. 3.1.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w zał. nr 3.1 i 3.2. do SIWZ. Ilości produktów podane w tabelach są szacunkowe i mogą ulec zmianie w czasie trwania umowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie określa szczegółowych warunków w tym zakresie.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy produktów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej ,,Biały Potok” w Trzemeśni
Dodano: 2024-01-21 - Sukcesywne dostawy produktów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej im. Tadeusza Piekarza w Harbutowicach
Dodano: 2024-01-20 - Sukcesywne dostawy produktów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej im. Tadeusza Piekarza w Harbutowicach
Dodano: 2023-12-07 - Sukcesywne dostawy produktów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej ,,Biały Potok” w Trzemeśni
Dodano: 2023-12-07 - Dostawa żywności dla Przedsiębiorstwa Eksploatacji Kruszywa Sp. z o.o. na okres 01.01.2024 r. – 31.12.2024 r.
Dodano: 2023-12-06 - Dostawa żywności dla Przedsiębiorstwa Eksploatacji Kruszywa Sp. z o.o. na okres 01.01.2024 r. – 31.12.2024 r.
Dodano: 2023-11-24 - Zakup i dostawa artykułów spożywczych
Dodano: 2023-11-23 - Dostawa produktów żywnościowych do 35 WOG tj. mięsa drobiowego, wędlin z mięsa drobiowego przezn. na bieżące żywienie żołn. jedn. wojsk. znajdujących się w rejonie zaopatrywania 35 WOG w 2023 roku
Dodano: 2023-02-24 - Dostawy mięs drobiowych mrożonych, wyrobów wędliniarskich drobiowych.
Dodano: 2023-02-02 - Sukcesywne dostawy produktów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej im. Tadeusza Piekarza w Harbutowicach
Dodano: 2023-01-12