Przetargi.pl
Sprzedaż i dostawa warzyw i owoców do kuchni Szpitala Specjalistycznego im. Edmunda Biernackiego w Mielcu

Szpital Specjalistyczny im. Edmunda Biernackiego ogłasza przetarg

  • Adres: 39-300 Mielec, Żeromskiego
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 177 800 146, , fax. 177 800 146
  • Data zamieszczenia: 2019-11-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szpital Specjalistyczny im. Edmunda Biernackiego
    Żeromskiego 22
    39-300 Mielec, woj. podkarpackie
    tel. 177 800 146, , fax. 177 800 146
    REGON: 00030863700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.szpital.mielec.pl/index.php/bip/przetargi
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sprzedaż i dostawa warzyw i owoców do kuchni Szpitala Specjalistycznego im. Edmunda Biernackiego w Mielcu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia obejmuje sprzedaż i dostawę warzyw i owoców do kuchni Szpitala Specjalistycznego im. Edmunda Biernackiego w Mielcu, w tym: 1. Banany 60 kg 2. Buraki 1200 kg 3. Cebula 90 kg 4. Cukinia 150 kg 5. Dynia 150 kg 6. Gruszka 60 kg 7. Jabłka deserowe małe 4500 kg 8. Kapusta biała 240 kg 9. Kapusta czerwona 120 kg 10. Kapusta pekińska 60 szt 11. Kapusta włoska 90 kg 12. Koper zielony 450 pęcz 13. Mandarynka 150 kg 14. Marchew 2100 kg 15. Ogórek zielony 390 kg 16. Papryka czerwona 450 kg 17. Pieczarka świeża 6 kg 18. Pietruszka 750 kg 19. Pietruszka zielona 450 pęcz 20. Pomarańcza 150 lg 21. Pomidory 900 kg 22. Rzodkiewka 900 pęcz 23. Sałata zielona 750 szt. 24. Seler 1650 kg 25. Szczypiorek 240 pęcz 26. Śliwka 60 kg 27. Śliwka suszona 1,5 kg 28. Ziemniaki 7500 kg WYMAGANIA JAKOŚCIOWE: Dostarczane owoce i warzywa winny być świeże, dobrej jakości, pozbawione oznak niewłaściwego przechowywania i transportu. Dostarczane ziemniaki w jednej dostawie nie mogą być różnego gatunku, oraz nie mogą być przemrożone. Cechy dyskwalifikujące: Mocne zniekształcenia, oznaki choroby, zaparzenie, zgnicie, obce zapachy, pozostałości środków ochrony roślin. Dostawa raz w tygodniu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których spełnienie Wykonawca zobowiązany jest wykazać w sposób szczególny.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach