Dom Pomocy Społecznej im.Św.Brata Alberta ogłasza przetarg
- Adres: 03-772 Warszawa, ul. Kawęczyńska 4B
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 0-22 619-58-02 , fax. 0-22 670 43 18
- Data zamieszczenia: 2013-01-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej im.Św.Brata Alberta
ul. Kawęczyńska 4B 4B
03-772 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 0-22 619-58-02, fax. 0-22 670 43 18
REGON: 01004364500000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna m. st. Warszawy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sprzedaż i dostawa mięsa i wędlin wieprzowych i wołowych do Domu Pomocy Społecznej im. Św. Brata Alberta, ul. Kawęczyńska 4b w Warszawie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia obejmuje sprzedaż i dostawę mięsa i wędlin wieprzowych i wołowych do siedziby Zamawiającego. Zamówienie nie obejmuje cielęciny. Zamówienia będą realizowane w środy i piątki, na podstawie złożonego telefonicznie zamówienia, przynajmniej z jednodniowym wyprzedzeniem. Dostarczane artykuły powinny być dobrej jakości i z długimi terminami przydatności do spożycia. Zamawiany asortyment zabezpiecza całodobowe wyżywienie dla 106 Pensjonariuszek. Na żądanie Zamawiającego Wykonawca powinien dołączyć do dostarczanego asortymentu Handlowy Dokument Identyfikacyjny. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.um.warszawa.pl (w treści ogłoszenia o przetargu należy wejść na link dot. SIWZ, wpisać dane)
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i wyrobów wędliniarskich oraz przetworów z mięsa drobiowego
Dodano: 2016-06-01 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i wyrobów wędliniarskich oraz przetworów z mięsa drobiowego
Dodano: 2016-05-11 - Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich oraz mięsa z drobiu i przetworów z mięsa drobiowego
Dodano: 2016-01-07 - Dostawy mięsa i wędlin do Aresztu Śledczego w Warszawie Grochowie.
Dodano: 2015-12-09 - NA DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA POTRZEB DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W RADZYMINIE Z PODZIAŁEM NA ZADANIA
Dodano: 2015-12-01 - Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich oraz mięsa z drobiu i przetworów z mięsa drobiowego
Dodano: 2015-11-20 - Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla Ośrodka Reprezentacyjnego Ministerstwa Obrony Narodowej - obiekt Omulew. Nr postępowania 20/ŻYWN/PN/2015
Dodano: 2015-11-17 - Mięso i wyroby wędliniarskie
Dodano: 2015-11-05 - Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich
Dodano: 2015-10-21 - Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla Ośrodka Reprezentacyjnego Ministerstwa Obrony Narodowej. Nr postępowania 19/ŻYWN/PN/2015
Dodano: 2015-10-21