Areszt Śledczy w Warszawie-Grochów ogłasza przetarg
- Adres: 04-275 Warszawa, ul. Chłopickiego 71A
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 6105541 , fax. 22 6734501
- Data zamieszczenia: 2015-12-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Warszawie-Grochów
ul. Chłopickiego 71A 71A
04-275 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 6105541, fax. 22 6734501
REGON: 00032124700000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Areszt Śledczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i wędlin do Aresztu Śledczego w Warszawie Grochowie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
boczek surowy, wieprzowy, bez żeberek, świeży - 50 kg, CPV 15113000-3, PN-A-82002:1986, karczek wieprzowy z kością, świeży - 2000 kg, CPV 15113000-3, PN-A-82002:1986, szponder (wołowe z kością) świeże - 500 kg, CPV15111000-9, PN-86/A-82004, mięso mielone wieprzowe (bez przypraw) świeże - 3000 kg, CPV 15113000-3, PN-A-82023, mięso wieprzowe kl II z łopatki b/k świeże - 3000 kg, CPV 15113000-3, PN-A-82002, mięso wołowe kl I z udźca b/k świeże - 300 kg, CPV 15111000-9, PN-A-82000, mięso wołowe kl II z łopatki b/k świeże - 1000 kg, CPV15111000-9, PN-88/A-82002, nogi wieprzowe świeże - 700 kg, CPV 15113000-3, PN-86/A-82004, żeberka wieprzowe, paski, świeże - 1700 kg, CPV 15113000-3, PN-A-82002, kaszanka - 1600 kg, CPV15131134-3, PN-A-82007, salceson włoski - 1500 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, wątroba wieprzowa, świeża - 1000 kg, CPV 15114000-0, PN-A-82004, pasztetowa - 1800kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, boczek faszerowany - 1400 kg, CPV 15131400-9, PN-A-82007, boczek wędzony, wieprzowy, bez żeberek - 300 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, kiełbasa mortadela - 1000 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, kiełbasa parówkowa - 1500 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, kiełbasa zwyczajna - 2200 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, pieczeń rzymska - 1000 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, kiełbasa podwawelska - 2500 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, kiełbasa golonkowa wieprzowa 1500 kg CPV 15131130-5 PN-A-82007;kiełbasa toruńska 1800 kg CPV 15131130-5, PN-A-82007; Kabanosy wieprzowe 800 kg CPV 15100000-9, PN-A-82024; szynka wołowa - 600 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, kiełbasa żywiecka - 1700 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, parówki cienkie, wieprzowe - 1000 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, pasztet wieprzowy blok - 1500 kg, CPV 15131310-1, PN-A-82007, kiełbasa krakowska - 1500 kg, CPV15131130-5, PN-A-82007, kiełbasa biała, parzona - 2000 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, kiełbasa szynkowa-wołowa - 600 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007, konserwa turystyczna - 500 kg w opakowaniu Alupak o gramaturze 90 - 130g. CPV 15131700-2, PN-A-82022, Smalec domowy z cebulą i mięsem - 500kg w opakowaniu Alupak o gramaturze 90 - 130g. CPV 15131700-2, PN-A-82022, baleron drobiowy - 700 kg, CPV 15131130-5, PN-A-86526, szynka drobiowa- 700 kg, CPV 15131130-5, PN-A-86526, serdelki drobiowe - 2000 kg, CPV 15131130-5, PN-A-86526, kurczak korpus, świeży - 1100 kg, CPV 15112100-7, PN-A-86526, pasztet drobiowy blok - 2500 kg, CPV 15114000-0, PN-A-86526, pieczeń drobiowa - 4000 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526, polędwica drobiowa - 700 kg, CPV -15131135-0, PN-A-86526, kiełbasa drobiowa cienka - 2400 kg, CPV 15131135-0, PN-A-82007, szynka mielona drobiowa - 2800 kg, CPV 15131130-5, PN-A-86526, udka z kurczaka (ćwiartka), świeże - 1100 kg, CPV 15112100-7, PN-A-86526; żołądki drobiowe świeże - 1100kg, CPV 15114000-0, PN-A-86523; wątróbka drobiowa świeża 1000kg, CPV 15112300-9, PN-A-86523; filet z kurczaka świeży 1000 kg CPV 15112100-7, PN-A-86524; mięso mielone drobiowe (bez przypraw) świeże 2000 kg CPV 15119000-5, PN-A-82009; mięso gulaszowe drobiowe 1800 kg 15311500-0 PN - A- 86524:1994; - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: .ZAMAWIAJĄCY żąda od WYKONAWCÓW wniesienia wadium w wysokości 11.900,00 zł. (Słownie: jedenaście tysięcy dziewięćset złotych) - w przypadku złożenia ofert na wszystkie grupy. 2.Wysokość wadium dla ofert częściowych wynosi: a. Grupa 1 - 3100,00 zł; b. Grupa 2 - 500,00 zł; c. Grupa 3- 4200,00 zł; d. Grupa 4- 4100,00 zł;
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i wyrobów wędliniarskich oraz przetworów z mięsa drobiowego
Dodano: 2016-06-01 - Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i wyrobów wędliniarskich oraz przetworów z mięsa drobiowego
Dodano: 2016-05-11 - Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich oraz mięsa z drobiu i przetworów z mięsa drobiowego
Dodano: 2016-01-07 - NA DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA POTRZEB DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W RADZYMINIE Z PODZIAŁEM NA ZADANIA
Dodano: 2015-12-01 - Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich oraz mięsa z drobiu i przetworów z mięsa drobiowego
Dodano: 2015-11-20 - Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla Ośrodka Reprezentacyjnego Ministerstwa Obrony Narodowej - obiekt Omulew. Nr postępowania 20/ŻYWN/PN/2015
Dodano: 2015-11-17 - Mięso i wyroby wędliniarskie
Dodano: 2015-11-05 - Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich
Dodano: 2015-10-21 - Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych dla Ośrodka Reprezentacyjnego Ministerstwa Obrony Narodowej. Nr postępowania 19/ŻYWN/PN/2015
Dodano: 2015-10-21 - Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb kuchni Nowodworskiego Centrum Medycznego w Nowym Dworze Mazowieckim
Dodano: 2015-10-14