Przetargi.pl
Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bielskiego Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego w Bielsku-Białej

Bielskie Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego ogłasza przetarg

  • Adres: 43-300 Bielsko-Biała, ul. Piastowska 21
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 0-33 814-09-79 , fax. 0-33 814-30-27
  • Data zamieszczenia: 2015-12-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Bielskie Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego
    ul. Piastowska 21 21
    43-300 Bielsko-Biała, woj. śląskie
    tel. 0-33 814-09-79, fax. 0-33 814-30-27
    REGON: 24027060100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bckuipbielsko.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: szkoła publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bielskiego Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego w Bielsku-Białej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bielskiego Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego w Bielsku-Białej: Pakiet I - NABIAŁ, OLEJE-TŁUSZCZE, JAJA (Załącznik nr 1A), Pakiet II - MIĘSO, DRÓB I ICH PRZETWORY (Załącznik nr 1B), Pakiet III - RYBY - RYBY MROŻONE (Załącznik nr 1C), Pakiet IV - PIECZYWA (Załącznik nr 1D), Pakiet V - MROŻONKI (Załącznik nr 1E), Pakiet VI - OWOCE, WARZYWA (Załącznik nr 1F), Pakiet VII - ARTYKUŁY SPOŻYWCZE (Załącznik nr 1G). Artykuły żywnościowe przeznaczone dla dzieci przedszkolnych. Towar musi być w pierwszym gatunku z minimalnymi dopuszczalnymi konserwantami (tam gdzie są niezbędne). Muszą być wolne od wad z aktualnym terminem przydatności do spożycia. Muszą być zgodne z Normami Polskimi i innymi dokumentami normalizującymi (dotyczącymi terminologii, metod badań, pakowania, przechowywania, transportu) i wymogami sanitarnymi. Dostarczone transportem i na koszt dostawcy. Termin dostawy i ilość wybranych artykułów żywnościowych będzie uzgadniany każdorazowo z Wykonawcą telefonicznie.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.bckuipbielsko.pl/bip/przetargi.php
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach