Przetargi.pl
Sprzedaż i dostarczanie środków żywnościowych od dnia zawarcia umowy do 31 grudnia 2012r

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 im. St. Staszica w Tomaszowie Maz. ogłasza przetarg

  • Adres: 97-200 Tomaszów Mazowiecki, ul. Św. Antoniego 57/61
  • Województwo: łódzkie
  • Telefon/fax: tel. 44 724 43 36 , fax. 44 724 43 36
  • Data zamieszczenia: 2012-11-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 im. St. Staszica w Tomaszowie Maz.
    ul. Św. Antoniego 57/61 57/61
    97-200 Tomaszów Mazowiecki, woj. łódzkie
    tel. 44 724 43 36, fax. 44 724 43 36
    REGON: 00019429400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsp2.nasztomaszow.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sprzedaż i dostarczanie środków żywnościowych od dnia zawarcia umowy do 31 grudnia 2012r
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego jest: sprzedaż i dostarczanie artykułów spożywczych pochodzenia zwierzęcego w od dnia zawarcia umowy do 31.12.2012r. wg załącznika nr 1 Lp. Asortyment artykułów Jedn. miary Ilości planowane do zakupu 1. Łopatka b/k, bez tłuszczu kg 300 2. Żeberka wp. paski kg 160 3. Wołowina drobna Kg 60 4. Boczek wędzony chudy Kg 120 5. Słonina Kg 10 6. Mięso mielone wp.-wołowe Kg 200 7. Kiełbasa siekana wp. Kg 620 8. Kaszanka porcjowana typu krupniok (waga 12-14dkg) Kg 600 9. Kiełbasa parówkowa porcjowana typu serdelek (waga 12-14dkg) Kg 600 10. Kiełbasa serdelowa Kg 80 11. Flaki wołowe gotowane krojone Kg 2 12. Kości mięsne Kg 1000 13. Uda drobiowe Kg 500 14. Żołądki drobiowe Kg 130 15. Schab b/k Kg 25 16. Kark b/k Kg 15 17. Kurczak Kg 15 18. Filet z kurczaka Kg 10 19. Wątroba drobiowa Kg 10 20. Boczek surowy wp. Kg 5 21. Golonka b/k wp. (bez skóry, bez tłuszczu) Kg 5 22. Kości wędzone Kg 5 23. Wątroba wp. Kg 5 24. Szynka gotowana Kg 2 25. Baleron Kg 2 26. Polędwica sopocka Kg 2
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 2 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsp2.nasztomaszow.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach