Gmina Wałbrzych ogłasza przetarg
- Adres: 58-300 Wałbrzych, Pl. Magistracki 1
- Województwo: dolnośląskie
- Telefon/fax: tel. 074 6655153, 6655154 , fax. 074 6655155
- Data zamieszczenia: 2013-10-11
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Wałbrzych
Pl. Magistracki 1 1
58-300 Wałbrzych, woj. dolnośląskie
tel. 074 6655153, 6655154, fax. 074 6655155
REGON: 00057959500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.um.walbrzych.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sporządzanie i wydawanie gorących posiłków w placówce gastronomicznej pracownikom Zamawiającego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na sporządzaniu i wydawaniu gorących posiłków w placówce gastronomicznej pracownikom Zamawiającego (do spożycia na miejscu lub na wynos). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: - Posiłki wydawane będę na podstawie bonów w godzinach od 9.00 do 17.00 przez 5 dni w tygodniu - od poniedziałku do piątku; - Szacunkowa ilość bonów wynosić będzie 545 miesięcznie; - Maksymalna ilość bonów objęta zamówieniem wynosić będzie 2727 sztuk w okresie objętym umową; - Wydawane pracownikom Zamawiającego posiłki profilaktyczne muszą spełniać wymogi jakościowe określone w Rozporządzeniu Rady Ministrów z dnia 28.05.1996r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (Dz.U. Z 1996 r. Nr 60, poz. 279), tj. muszą zawierać 50-55% węglowodanów, 30-35% tłuszczów, 15% białek oraz posiadać wartość kaloryczną ok. 1000 kcal; - Wykonawca zapewnić musi różnorodność wydawanych posiłków; - Cena jednostkowa posiłku profilaktycznego nie może przekroczyć kwoty 8,00 zł, zgodnie z Zarządzeniem Nr 873/2012 Prezydenta Miasta Wałbrzycha z dnia 7 listopada 2012 r.; - Wynagrodzenie Wykonawcy za przedmiot umowy stanowić będzie wynik iloczynu ilości faktycznie pobranych posiłków i uśrednionej ceny jednostkowej za jeden posiłek podanej w formularzu cenowym; - Placówka, w której wydawane będą posiłki profilaktyczne zlokalizowany ma być na obszarze o promieniu do 500 m od siedziby Zamawiającego; - Placówka gastronomiczna musi mieć możliwość obsłużenia co najmniej 10 osób w tym samym czasie; - Wykonawca zobowiązany jest do świadczenia usług opisanych w przedmiocie zamówienia przez cały okres obowiązywania umowy na sprecyzowanym przez Zamawiającego obszarze tj. obszarze o promieniu do 500 m od siedziby Zamawiającego. Zakres obowiązków i odpowiedzialności wykonawcy zawiera umowa, której projekt stanowi załącznik do niniejszego SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: W niniejszym postępowaniu wadium nie występuje.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.um.walbrzych.pl/zzp/posilki.zip
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi restauracyjne dla nie więcej niż 35 osób w lokalach gastronomicznych we Wrocławiu, podczas spotkania partnerów w ramach projektu Boost Inno Boosting Social Innovation współfinansowanego z Programu URBACT III z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w dniach 6-8 lipca 2016r
Dodano: 2016-05-31 - Usługi gastronomiczne na potrzeby projektu Akademia Chóralna 2016r. w Malborku
Dodano: 2016-04-22 - Usługi gastronomiczne na potrzeby projektu- Akademia Chóralna 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług cateringowych na Stadionie Miejskim we Wrocławiu
Dodano: 2016-03-22 - Usługi gastronomiczne na potrzeby projektu Akademia Chóralna
Dodano: 2015-11-19 - Nr postępowania SZP V-T/Z/IV/2015 - świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów - cateringu dla pacjentów Strzelińskiego Centrum Medycznego Sp. z o.o.
Dodano: 2015-08-18 - Świadczenie usług cateringowych na Stadionie Miejskim we Wrocławiu
Dodano: 2015-06-19 - Przetarg nieograniczony na kompleksową usługę organizacji spotkania informacyjno-promocyjnego obejmującą wynajem sali i świadczenie usług gastronomicznych w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego realizowanego na Dolnym Śląsku przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy.
Dodano: 2015-05-22 - Przetarg nieograniczony na kompleksową usługę 4 spotkań informacyjno-promocyjnych, obejmującą wynajem sal i świadczenie usług gastronomicznych w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój realizowanego na Dolnym Śląsku, organizowaną przez Dolnośląski Wojewódzki Urząd Pracy z podziałem na zadania.
Dodano: 2015-04-28 - Obsługa gastronomiczna spotkania podsumowującego projekt Lekcje z przedsiębiorczym Jankiem realizowany w ramach Programu Edukacja Przedsiębiorczości
Dodano: 2015-04-27