Gmina Przywidz ogłasza przetarg
- Adres: 83-047 Przywidz, ul. Gdańska 7
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 058 6825146 , fax. 058 6825225
- Data zamieszczenia: 2010-07-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Przywidz
ul. Gdańska 7 7
83-047 Przywidz, woj. pomorskie
tel. 058 6825146, fax. 058 6825225
REGON: 19167499000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.przywidz.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Ryby mają głos - kampania promująca spożycie ryb i produktów rybnych wśród mieszkańców Gminy Przywidz i turystów oraz uczniów szkół Gminy Przywidz, woj. pomorskie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie kampanii promocyjnej podczas imprezy plenerowej oraz akcji promocyjnej w szkołach. Pierwszy etap kampanii odbędzie się w Przywidzu w dniu 24.07.2010r. (rozpoczęcie sezonu letniego) pod nazwą Impreza z ikrą. Odbędzie się tu min. degustacja próbek produktów rybnych (2000 porcji), konkursy związane z tematyką ryb - 12 konkursów dla dzieci i dorosłych, prelekcja, dotycząca promowania zdrowego stylu odżywiania się z uwzględnieniem produktów rybnych w codziennej diecie. Drugi etap to akcja w szkołach, która obejmować będzie swoim zasięgiem 718 uczniów ze szkół i przedszkoli Gminy Przywidz. Akcja składa się min. z degustacji próbek produktów rybnych (7180 porcji), prelekcji dietetyka w szkołach. Zakres zamówienia: Impreza Impreza z ikrą lp nazwa ilość I Przygotowanie imprezy 1 Kabiny sanitarne 5 2 Dostarczenie, ustawienie śmietników oraz sprzątnięcie po imprezie 15 3 Opracowanie graficzne i druk ulotek 1000 4 Opracowanie graficzne, druk i rozklejenie plakatów 200 5 Opracowanie graficzne, druk, zawieszenie i zdjęcie banerów reklamowych z PCV zwijanych w rulon o wymiarach 6x1m 1 6 Ochrona imprezy (liczba ochroniarzy) 10 7 Organizacja 12 konkursów dla dzieci i dorosłych o tematyce związanej z projektem 1 8 Prowadzenie imprezy (konferansjer) 1 8 Wynajem sceny 8 x 10 m z zadaszeniem, nagłośnieniem min. 6 kW, oświetleniem 12 kW, scenografią o tematyce związanej z rybami i akwakulturą 1 10 Komplety biesiadne stół, ławy. Wykonawca zapewni obsługę do ich rozstawienia. 40 11 Namioty cateringowe 200m2 1 12 Prelekcja lekarza podczas imprezy, dotycząca promowania zdrowego stylu odżywiania się z uwzględnieniem produktów rybnych w codziennej diecie 1 13 Obsługa artystyczna (4 artystów) 1 II Dostarczenie, przyrządzenie i podanie potraw z ryb i produktów rybnych: 1 Filet rybny w cieście (pstrąg) 80gram 200 2 Szaszłyki rybne (szczupak) 80gram 100 3 Przysmak gajowego z grzybami (śledź) 80gram 100 4 Łosoś wędzony 80gram 200 5 Koreczki kaszubskie 80gram 100 6 Kotlety rybne (pstrąg) 80 gram 100 7 Filet rybny w panierce (morszczuk) 80gram 200 8 Sałatka ukraińska 80gram 200 9 Sałatka tatarska 80gram 100 10 Salsa z ananasem 80gram 100 11 Leczo rybne 80gram 100 12 Dorsz smażony 80gram 100 13 Śledź opiekany w occie 80gram 100 14 Ryba po grecku (dorsz) 80gram 100 15 Ryba w sosie własnym (pstrąg) 80gram 100 16 Pasta rybna 80gram 100 kampania promująca produkty rybne wśród uczniów (718 osób) szkół i przedszkoli działających na terenie Gminy Przywidz I Dostarczenie, przyrządzenie i podanie potraw z ryb i produktów rybnych: szt. 1 Fishburger 80gram 1436 2 Filet rybny (morszczuk) 80gram 1436 3 Sałatka rybna 80gram 718 4 Kotlety rybne panierowane (pstrąg) 80gram 1436 5 Paluszki rybne 80gram 1436 6 Pasta rybna 80gram 718 7 Opracowanie graficzne, druk banerów reklamowych z PCV zwijanych w rulon o wymiarach 6x1m 4 8 Drobne nagrody dla uczestników konkursu plastycznego związane z tematyką ryb (książki, maskotki, maty edukacyjne, gry) 56 9 Prelekcja dietetyka, dotycząca promowania zdrowego stylu odżywiania się z uwzględnieniem produktów rybnych w codziennej diecie 5 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przywidz.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- świadczenie usług gastronomicznych
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usług gastronomicznych w Domu Pomocy Społecznej LEŚNY w Zaskoczynie tj. przygotowywanie całodziennych posiłków dla mieszkańców z uwzględnieniem diet i kaloryczności, w oparciu o istniejące zaplecze kuchenne.
Dodano: 2016-03-03 - świadczenie usług gastronomicznych
Dodano: 2015-05-11 - ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ MORS W STEGNIE UL. MORSKA 11 W OPARCIU O DZIERŻAWIONĄ OD ZAMAWIAJĄCEGO KUCHNIĘ I ZAPLECZE KUCHENNE.
Dodano: 2015-01-27 - Obsługa Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego LEŚNIK Nadleśnictwo Ustka w Orzechowie w okresie od stycznia do grudnia 2015 r .
Dodano: 2014-12-08 - przygotowywanie i wydawanie obiadów dwudaniowych uczniom Szkoły Podstawowej Nr 1 Gimnazjum Nr 1 Klientom Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Człuchowie oraz wydawanie uczniom mleka owoców i warzyw zapewnianych przez szkołę w pomieszczeniach dzierżawionych w Szkole Podstawowej Nr 1 w Człuchowie
Dodano: 2014-09-17 - świadczenie usług gastronomicznych
Dodano: 2014-05-09 - Organizacja wyjazdów edukacyjnych dla uczniów klas piątych szkół podstawowych biorących udział w projekcie systemowym Pomorskie - dobry kurs na edukację. Kształtowanie kompetencji kluczowych uczniów w regionie poprzez edukację morską
Dodano: 2014-02-21 - usługi podawania posiłków
Dodano: 2013-12-02 - świadczenie usług gastronomicznych
Dodano: 2013-10-02