Przetargi.pl
Ryby konserwowane i ryby przetworzone - mrożone oraz jaja kurze

Zakład Karny w Nysie ogłasza przetarg

  • Adres: 48-300 Nysa, ul. Kościuszki 4a
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 077 4332471
  • Data zamieszczenia: 2011-12-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Nysie
    ul. Kościuszki 4a 4a
    48-300 Nysa, woj. opolskie
    tel. 077 4332471
    REGON: 00032020700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Ryby konserwowane i ryby przetworzone - mrożone oraz jaja kurze
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy ryb konserwowanych i ryb przetworzonych - mrożonych oraz jaj kurzych na potrzeby Zakładu Karnego w Nysie. Wspólny Słownik Zamówień CPV - 03100000-2, 15200000-0. Lp, przedmiot zamówienia, jm, ilość Część 1 Ryby konserwowane 1.Sałatka rybna- opakowanie jednostkowe 200g lub 300g lub 330g, zg. z PN kl./gat.I, kg 930 2.Szprot w pomidorach - opakowanie jednostkowe 200g lub 300g lub 330g, zg. z PN kl./gat.I, kg 930 3.Szprot w oleju - opakowanie jednostkowe 200g lub 300g lub 330g, zg. z PN kl./gat.I, kg 930 4.Paprykarz szczeciński - opakowanie jednostkowe 200g lub 300g lub 330g, zg. z PN kl./gat.I, kg 930 Część 2 Ryby przetworzone - mrożone 1. Płaty śledziowe mrożone ze skórą - gramatura jednostkowa opakowania od 5 kg do 25 kg, zg. z PN kl./gat.I, kg 110 2. Filet mrożony z dorsza - gramatura jednostkowa opakowania od 5 do 10 kg, zg. z PN kl./gat.I, kg 200 3. Filet mrożony z mintaja - gramatura jednostkowa opakowania od 5 do 10 kg, zg. z PN kl./gat.I, kg 200 4. Burger rybny z warzywami - gramatura jednostkowa 1 szt. 50-60g - opakowanie od 2 do 15 kg, zg. z PN kl./gat.I, kg 2.200. 5.Farsz rybny z mintaja bez ości, łusek i skóry - gramatura jednostkowa opakowania od 5 do 10 kg, zg. z PN kl./gat.I, kg 120 Część 3 Jaja kurze 1.Jaja kurze konsumpcyjne, świeże* klasa A, grupa wagowa M (53 - 63 gram/szt),opakowanie:wytłoczki papierowe lub plastikowe zawierające od 10 do 30 szt. jaj, zg. z PN kl./gat. jw., 03142500-3, szt. 48.000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 152000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach