Komenda Portu Wojennego ogłasza przetarg
- Adres: 72-600 Świnoujście, ul. Steyera 28
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 91 3242581 , fax. 91 3242309
- Data zamieszczenia: 2011-07-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Komenda Portu Wojennego
ul. Steyera 28 28
72-600 Świnoujście, woj. zachodniopomorskie
tel. 91 3242581, fax. 91 3242309
REGON: 81114359400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.kpws.mw.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Obrona Narodowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
REMONT KUCHNI Z DOSTAWĄ WYPOSAŻENIA ORAZ REMONT KOMÓR CHŁODNICZYCH - PROWIANTUR - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1)Remont kuchni z dostawą wyposażenia - 1 kpl oraz remont komór chłodniczych - prowiantur - 2 kpl, 2)Konserwacja dostarczonego sprzętu przez okres 18 miesięcy, wykonywana co kwartał (Wykonawca zabezpiecza robociznę i materiały), 3)Ofertę należy przygotować na podstawie następujących dokumentów: a)zakres prac remontowych dla kuchni okrętowej stanowiący załącznik nr 4 do niniejszej SIWZ, b)warunki taktyczno-techniczne na dostawę zmywarki do naczyń do kuchni okrętowej stanowiące załącznik nr 5 do niniejszej SIWZ, c)schemat kuchni okrętowej stanowiący załącznik nr 6 do niniejszej SIWZ, d)zakres prac remontowych dla komory chłodniczej - prowiantury stanowiący załącznik nr 7 do niniejszej SIWZ e)schemat obiegu chłodniczego stanowiący załącznik nr 8 do niniejszej SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 508830008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.kpws.mw.mil.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przegląd, konserwacja i naprawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego
Dodano: 2016-02-17 - Przegląd, konserwacja i naprawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego
Dodano: 2016-01-26 - Mała i średnia naprawa czasz namiotów NS-64,NS-97,N-6,N-6/97 oraz podpinek do tych czasz
Dodano: 2015-03-23 - Konserwacja i naprawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego
Dodano: 2015-01-12 - Usługa konserwacji kotłów warzelnych gazowych, kotłów warzelnych z grzałką elektryczną , kotłów warzelnych olejowych z palnikiem gazowym, stacji uzdatniania wody zainstalowanych w kompleksach wojskowych.
Dodano: 2014-04-14 - konserwacja i naprawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego
Dodano: 2014-03-04 - Serwis i konserwacja kotłów warzelnych elektrycznych na terenie administrowanym przez Jednostkę Wojskową 3378 Drawsko Pomorskie -GZ Mirosławiec
Dodano: 2014-01-08 - konserwacja i naprawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego
Dodano: 2013-02-28 - Wykonanie usługi serwisowo- konserwacyjnej:kotłów warzelnych gazowych, kotłów warzelnych z grzałką elektryczną, kotłów warzelnych olejowych z palnikiem gazowym, stacji uzdatniania wody.
Dodano: 2013-01-09 - Wykonanie usługi serwisu i konserwacji kotłów warzelnych elektrycznych, parowych oraz sprawdzenia eksploatacji stacji uzdatniania wody na terenie administrowanym przez 16 WOG Drawsko Pomorskie
Dodano: 2012-12-28