Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Targówek miasta stołecznego Warszawy ogłasza przetarg
- Adres: 03-332 Warszawa, ul. Chodecka 2
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 6752810 , fax. 022 6752810
- Data zamieszczenia: 2011-11-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Targówek miasta stołecznego Warszawy
ul. Chodecka 2 2
03-332 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 6752810, fax. 022 6752810
REGON: 01090891500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: ops-targowek.waw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków klientom Zamawiającego w lokalu Wykonawcy w okresie : 01.01.2012 do 28 lutego 2013 roku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
3.1. Zamówienie zostało podzielone na 3 następujące części : Część nr 1 : Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków w postaci obiadów dla klientów Zamawiającego w lokalu Wykonawcy znajdującym się w rejonie nr 1, który został szczegółowo określony w załączniku nr 1 do SIWZ pt. Opis przedmiotu zamówienia, w ilości ok. 50 obiadów dziennie . Wielkość zamówienia dla części nr 1 Zamawiający szacuje na 21.150 posiłków. Część nr 2: Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków w postaci obiadów dla klientów Zamawiającego w lokalu Wykonawcy znajdującym się w rejonie nr 2, który został szczegółowo określony w załączniku nr 1 do SIWZ pt. Opis przedmiotu zamówienia, w ilości ok. 25 obiadów dziennie. Wielkość zamówienia dla części nr 2 Zamawiający szacuje na 10.575 posiłków. Część nr 3: Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków w postaci obiadów dla klientów Zamawiającego, w lokalu Wykonawcy znajdującym się w rejonie nr 3, który został szczegółowo określony w załączniku nr 1 do SIWZ pt. Opis przedmiotu zamówienia, w ilości ok. 30 obiadów dziennie . Wielkość zamówienia dla części nr 3 Zamawiający szacuje na 12.690 posiłków. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: ops-targowek.waw.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24