Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 76-150 Darłowo, Ul. O.D. Tynieckiego 20
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 0-94 3146776, 604349370 , fax. 0-94 3146776
- Data zamieszczenia: 2010-04-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
Ul. O.D. Tynieckiego 20 20
76-150 Darłowo, woj. zachodniopomorskie
tel. 0-94 3146776, 604349370, fax. 0-94 3146776
REGON: 33003382800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.mops.darlowo.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie, wydawanie i umożliwienie spożycia gorącego posiłku podopiecznym Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Darłowie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia obejmuje : przygotowanie, wydawanie i umożliwienie spożycia gorącego posiłku w formie obiadów podopiecznym Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Darłowie w stołówce na terenie Darłowa w terminie od 1 maja do 31 grudnia 2010 roku, zgodnie z n/w wymogami. Łączna zamówiona ilość posiłków w czasie obowiązywania umowy wynosi 66.690. *wydawanie obiadów odbywać się będzie od poniedziałku do piątku, z wyłączeniem dni świątecznych tj 3 maja, 3 czerwca, 1 listopada oraz 11 listopada 2010 r, *obiad powinien składać się z zupy( min. 500ml) , drugiego dania, surówki lub gotowanych jarzyn oraz kompotu, *do zupy powinno być dodawane pieczywo ( min. 100g), *wsad do kotła winien wynosić co najmniej 50% ceny obiadu, *umożliwienie wcześniejszego wydawania obiadów - od godz. 10,00 opiekunkom MOPS, *tygodniowy jadłospis powinien zawierać co najmniej 3 posiłki obiadowe mięsne, *posiłki powinny być urozmaicone i przyrządzane w dniu wydania , powtarzające się nie częściej niż co 10 dni , pokrywające ? dziennego zapotrzebowania osoby dorosłej- min. 1.000 kcal, *lokal gastronomiczny Zleceniobiorcy wraz z zapleczem, w którym będą przygotowywane, wydawane i spożywane posiłki, musi posiadać zezwolenie Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego na prowadzenie działalności gastronomicznej. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mops.darlowo.pl
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi gastronomiczne i usługi sprzątania budynków na kwaterze myśliwskiej Nadleśnictwa Chojna
Dodano: 2016-04-15 - Przygotowywanie i wydawanie posiłków w pomieszczeniach kuchennych i stołówce zlokalizowanych w budynku Zespołu Szkół Nr 1 w Białym Borze ul. Dworcowa 19 oraz dowóz i wydawanie posiłków do szkół filialnych w Drzonowie i Sępolnie Wielkim z możliwością świadczenia usług gastronomicznych dla ludności
Dodano: 2015-12-03 - Przygotowywanie i wydawanie posiłków w pomieszczeniach kuchennych i stołówce zlokalizowanych w budynku Zespołu Szkół Nr 1 w Białym Borze ul. Dworcowa 19 oraz dowóz i wydawanie posiłków do szkół filialnych w Drzonowie i Sępolnie Wielkim z możliwością świadczenia usług gastronomicznych dla ludności
Dodano: 2015-12-03 - Przygotowywanie i wydawanie posiłków w pomieszczeniach kuchennych i stołówce zlokalizowanych w budynku Zespołu Szkół Nr 1 w Białym Borze ul. Dworcowa 19 oraz dowóz i wydawanie posiłków do szkół filialnych w Drzonowie i Sępolnie Wielkim z możliwością świadczenia usług gastronomicznych dla ludności
Dodano: 2015-11-25 - Przygotowanie poczęstunku podczas Mikołajkowego Turnieju Piłki Ręcznej Dziewcząt, który odbędzie się w Sali gimnastycznej Zespołu Szkół Rolniczych CKP im. Stefana Żeromskiego w Świdwinie, ul. Szczecińska 88 w dniu 05.12.2015r. od godziny 10:00, w ramach realizacji projektu Równe szanse w zdrowiu - program profilaktyki i promocji zdrowia w Powiecie Świdwińskim
Dodano: 2015-11-16 - Usługi hotelarsko-gastronomiczne na kwaterze myśliwskiej Nadleśnictwa Chojna w sezonie łowieckim 2015/2016
Dodano: 2015-08-11 - Przygotowanie oraz przeprowadzenie pokazu zdrowego żywienia w ramach realizacji projektu Równe szanse w zdrowiu - program profilaktyki i promocji zdrowia w Powiecie Świdwińskim
Dodano: 2015-05-13 - Zapewnienie bufetu na potrzeby projektu Nowoczesny Nauczyciel - Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół i przedszkoli w powiecie Miasta Szczecin
Dodano: 2014-11-14 - świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji w dniach 26-27.11.2014 roku organizowanej w ramach projektu: Kierunki matematyczne mogą być atrakcyjne - zamawianie kształcenia w US nr projektu POKL.04.01.02-00-161/09.
Dodano: 2014-10-29 - Zapewnienie bufetu na potrzeby projektu Nowoczesny Nauczyciel - Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół i przedszkoli w powiecie Miasta Szczecin
Dodano: 2014-10-21