ZOD FREGATA Sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 72-600 Świnoujście, ul. Bydgoska 14
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. (91) 321-21-70
- Data zamieszczenia: 2022-10-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: ZOD FREGATA Sp. z o.o.
ul. Bydgoska 14
72-600 Świnoujście, woj. zachodniopomorskie
tel. (91) 321-21-70
REGON: 812012078 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://platformazakupowa.pl/pn/zpo.swinoujscie/proceedings
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie oraz dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów ZOD REGATA spółka z ograniczoną odpowiedzialnością” - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczanie całodziennych posiłków dla pacjentów ZOD Fregata Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością dla około 70 osób, w tym:• dieta podstawowa ogólna oraz diety specjalistyczne (wysokobiałkowa, nerkowa, wątrobowa i ich modyfikacje) - 20 osób ± 20 %,• dieta lekkostrawna - 35 osób ± 20 %,• dieta cukrzycowa - 15 osób ± 20 %. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunki udziału w postępowaniu dotyczące:1.1 zdolności do występowania w obrocie gospodarczym:1.1.01 Zamawiający nie stawia warunku w ww. zakresie.1.2. uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej:1.2.01 wykaże, że posiada aktualne zezwolenie na prowadzenie działalności gastronomicznej zgodnie z przepisami, o których mowa w art. 61 w związku z art. 62 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2022 r. poz. 2132).W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia warunki, o których mowa powyżej zostaną spełnione jeżeli przynajmniej jeden z Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia będzie posiadał ww. uprawnienia. Wykonawca, który w ramach wspólnego ubiegania się o udzielenie zamówienia wykaże posiadanie stosownych uprawnień musi realizować tę część zamówienia, z którą wiąże się obowiązek posiadania wymaganych uprawnień.1.3. sytuacji ekonomicznej lub finansowej:1.3.01 Zamawiający uzna, że wykonawca spełnia warunek, jeżeli wykonawca wykaże, że jest ubezpieczony od Odpowiedzialności Cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia na kwotę nie mniejszą niż 200 000 zł.1.4 zdolności technicznej lub zawodowej:warunek ten zostanie spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że:1.4.01 w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy w tym okresie, wykonywał należycie co najmniej 2 usługi w zakresie żywienia zbiorowego o wartości minimum: 100 000,00 zł brutto każda,1.4.02 dysponuje - dietetyczką/kiem:- posiadającą wydany przez uprawnioną jednostkę dokument (dyplom) potwierdzający wykształcenie w zakresie dietetyki,- legitymującą się przynajmniej 1 rokiem stażu pracy, jako dietetyk w jednostkach stacjonarnych, udzielających świadczeń placówkom leczniczym lub ochrony zdrowia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-11-04
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie żywienia pacjentów spółki Szpitala Miejskiego im. Jana Garduły w Świnoujściu Sp. z o. o.
Dodano: 2024-03-20 - Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie żywienia pacjentów spółki Szpitala Miejskiego im. Jana Garduły w Świnoujściu Sp. z o.o.
Dodano: 2024-03-20 - Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie żywienia pacjentów spółki Szpitala Miejskiego im. Jana Garduły w Świnoujściu Sp. z o. o.
Dodano: 2024-03-20 - Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie żywienia pacjentów spółki Szpitala Miejskiego im. Jana Garduły w Świnoujściu Sp. z o.o.
Dodano: 2024-03-16 - Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie żywienia pacjentów spółki Szpitala Miejskiego im. Jana Garduły w Świnoujściu Sp. z o.o.
Dodano: 2024-03-03 - Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie żywienia pacjentów spółki Szpitala Miejskiego im. Jana Garduły w Świnoujściu Sp. z o.o.
Dodano: 2024-03-03 - Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie żywienia pacjentów spółki Szpitala Miejskiego im. Jana Garduły w Świnoujściu Sp. z o.o.
Dodano: 2024-03-03 - Przygotowanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Nowym Czarnowie
Dodano: 2024-01-16 - Świadczenie usług gastronomicznych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej „Zielony Taras” w Koszalinie
Dodano: 2024-01-09 - Przygotowanie oraz dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów ZOD FREGATA sp. z o.o.
Dodano: 2024-01-05