Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Wola m.st. Warszawy ogłasza przetarg
- Adres: 01-233 Warszawa, ul. Gen. J. Bema 91
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 571 50 24 , fax. 022 571 50 50
- Data zamieszczenia: 2012-02-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Wola m.st. Warszawy
ul. Gen. J. Bema 91 91
01-233 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 571 50 24, fax. 022 571 50 50
REGON: 00201088200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ops-wola.waw.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla klientów wskazanych przez Zamawiającego, w lokalu gastronomicznym będącym w dyspozycji Wykonawcy - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i wydawanie gorących posiłków [zwanych dalej obiadami] dla klientów wskazanych przez Zamawiającego, w lokalu gastronomicznym będącym w dyspozycji Wykonawcy zlokalizowanym w rejonie ulic: od północy - Anielewicza, Okopowa, Leszno, Górczewska, od wschodu - Al. Jana Pawła II, od zachodu - Al. Prymasa Tysiąclecia, od południa - granica administracyjna Dzielnicy Wola. Wykonawca może zaoferować więcej niż jeden lokal gastronomiczny. Miejsce wydawania obiadów może być zlokalizowane również po obu stronach wyżej wymienionych ulic. Miejsce przygotowania posiłków może znajdować się poza wskazanym rejonem. Ogólna ilość obiadów w skali całego zamówienia wyniesie maksymalnie 12 320 obiadów. Zamawiający zastrzega, że bezwarunkowo zostanie zlecona realizacja 11 500 obiadów, warunkowo zostanie zlecona realizacja 820 obiadów, w zależności od rzeczywistych potrzeb Zamawiającego. Średnia ilość osób uprawnionych do korzystania z obiadów w skali miesiąca wynosi 70 osób. Średnia liczba obiadów dla jednej osoby w skali miesiąca wynosi 22 obiady. Średnia ilość obiadów w skali miesiąca wynosi 1 540 obiadów. Czas wydawania obiadów powinien być nie krótszy niż 3 godziny dziennie w przedziale czasowym 12:00 - 16:00, przez 5 dni w tygodniu. Do lokalu gastronomicznego, w którym będą wydawane posiłki, musi być dogodny dojazd środkami komunikacji miejskiej, a dojście od przystanku nie powinno trwać dłużej niż 10 min. dla średnio sprawnej osoby - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ops-wola.waw.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizowanych posiedzeń, szkoleń i konferencji w siedzibie CPS Dialog
Dodano: 2016-06-28 - świadczenie usług cateringowych wraz z niezbedną infrastrukturą na terenie Warszawy w ramach posiedzeń zespołów organizowanych przez Narodowe Centrum Kultury w roku 2016
Dodano: 2016-06-15 - Świadczenie usług cateringowych podczas szkoleń i spotkań organizowanych dla klientów i pracowników Urzędu Dozoru Technicznego - znak sprawy ZP-AL-17/16
Dodano: 2016-06-07 - ZP-20/FRSE/2016
Dodano: 2016-06-01 - Świadczenie usług gastronomicznych na rzecz Krajowej Szkoły Administracji Publicznej.
Dodano: 2016-05-31 - Zorganizowanie cateringu dla uczestników kursów specjalizacyjnych - sprawa nr P/145/2016/SMat/WIM - 71/ZP/16
Dodano: 2016-05-30 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-05-11 - Świadczenie usługi gastronomicznej podczas Dnia Fizyka na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-04-15 - Catering na konferencję REVOLVE IPS 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług gastronomicznych podczas wydarzeń organizowanych na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego
Dodano: 2016-03-24