Przetargi.pl
Przygotowanie i obsługa cateringu w formie bufetu podczas uroczystej gali wręczenia Nagrody Marszałka Województwa Małopolskiego i Prezydenta Miasta Krakowa im. Kazimierza Wyki w Krakowie

Województwo Małopolskie ogłasza przetarg

  • Adres: 31-156 Kraków, ul. Basztowa 22
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 012 4300394, 6303408,6303122 , fax. 012 6160144,6303126
  • Data zamieszczenia: 2011-01-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Województwo Małopolskie
    ul. Basztowa 22 22
    31-156 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 012 4300394, 6303408,6303122, fax. 012 6160144,6303126
    REGON: 35155428700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.malopolskie.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie i obsługa cateringu w formie bufetu podczas uroczystej gali wręczenia Nagrody Marszałka Województwa Małopolskiego i Prezydenta Miasta Krakowa im. Kazimierza Wyki w Krakowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Usługa polega na: przygotowaniu eleganckiego bufetu szwedzkiego z ciepłymi i zimnymi przekąskami wraz z obsługą kelnerską dla 60 osób: Menu Bufet Ciepły: po jednej porcji (min. 150g) każdego z dań na osobę: - lazania z mięsem - kawałki indyka w sosie - bakłażan faszerowany Bufet zimny - deski wędlin (4 rodzaje) i mięs pieczonych (2 rodzaje) min.10 dag/os. - kompozycje sałat (3 rodzaje) min. 15 dag/os - mini szaszłyki z kurczaka 1 szt./os. - pieczywo Deser - ciasteczka bankietowe - (2 rodzaje) 2 szt/os - ciasto - szarlotka i sernik 1 kawałek (min. 100g) każdego rodzaju ciasta/os Napoje - kawa i herbata z dodatkami (mleko, cukier, cytryna) 1filiżanka napoju/os. - soki owocowe 200ml/os - woda mineralna niegazowana 200 ml/os - wino stołowe (białe lub czerwone)100 ml /os W ramach przedmiotu zamówienia Wykonawcy zobowiązany jest również do: - przygotowania bufetów (stoły itp.) - obsługi kelnerskiej - zapewnienia zastawy do ww. menu - zapewnienia obrusów, serwetek, - transportu Wszystkie dostarczone potrawy będą świeże i przyrządzone w dniu dostawy, ze świeżych, posiadających aktualne terminy ważności produktów żywnościowych. Wszystkie elementy menu powinny być przygotowane i dostarczone zgodnie z obowiązującymi normami i przepisami prawa - w szczególności zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r. nr 171 poz.1225 z późn. zm.) łącznie z przepisami wykonawczymi do tej ustawy oraz zgodnie z przepisami unijnymi regulującymi kwestie żywieniowe
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wrotamalopolski.pl/BIP/UM
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach