Przetargi.pl
Przygotowanie i dowóz obiadów dwudaniowych dla uczniów Gminnego Zespołu Szkół w Skarbimierzu Osiedle dot. Gminnej Szkoły Podstawowej w Skarbimierzu Osiedle, Szkoły Filialnej w Lipkach

Gminny Zespół Szkół w Skarbimierzu Osiedle ogłasza przetarg

  • Adres: 49-318 Skarbimierz, Akacjowa
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 774 113 851, , fax. 774 113 795
  • Data zamieszczenia: 2019-06-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gminny Zespół Szkół w Skarbimierzu Osiedle
    Akacjowa 27
    49-318 Skarbimierz, woj. opolskie
    tel. 774 113 851, , fax. 774 113 795
    REGON: 16027628700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.gzsskarbimierz.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie i dowóz obiadów dwudaniowych dla uczniów Gminnego Zespołu Szkół w Skarbimierzu Osiedle dot. Gminnej Szkoły Podstawowej w Skarbimierzu Osiedle, Szkoły Filialnej w Lipkach
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia dotyczy przygotowania i dostarczenia posiłków: 1. W ilości 100 dwudaniowych obiadów dziennie do Gminnej Szkoły Podstawowej w Skarbimierzu Osiedle, 2. W ilości 25 dwudaniowych obiadów dziennie do Szkoły Filialnej w Lipkach ul. Szkolna 2, 49-300 Brzeg,Obiady dwudaniowe składające się z zupy 200 ml, drugiego dania (200g ziemniaków, 100g mięsa, surówki lub danie typu łazanki, kluski, pierogi o masie 300g, owoc lub surówka 100g) i wody 150ml .. Posiłki muszą spełniać następujące warunki: a) posiłki powinny być urozmaicone i o wysokiej jakości odżywczej,1.przygotowanie dań w piecu konwekcyjno-parowym 2. przygotowanie pod względem składu i jakości zgodne z normami żywienia dzieci w wieku szkolnym zawartymi w obowiązujących przepisach, 3. przygotowanie diet pokarmowych zalecanych przez lekarzy/dietetyków, 4. dostarczanie dań w termosach gastronomicznych (czas do 15 minut). 4. Ciepły posiłek musi odpowiadać normom odżywczym obowiązującym z tzw. punktach zbiorowego żywienia, posiłki powinny być przygotowane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, sporządzone z pełnowartościowych produktów posiadających aktualne terminy ważności. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia ilości zamawianych posiłków w zależności od bieżących potrzeb Zamawiającego. Zamawiający nie ponosi konsekwencji za zmniejszenie ilości posiłków. Zamawiający zobowiązuje się uzgodnić z Wykonawcą ilość posiłków do godziny 9:00 w dniu bieżącym odbioru posiłków.Posiłki będą dostarczane od godziny 11:00 do 11.30 dla szkoły środkiem transportu zgodnym z ob-owiązującymi normami higieny na koszt Wykonawcy do pomieszczenia wydawalni posiłków.Termin wykonania przedmiotu umowy ustala się: od 02 września 2019 r.do25 czerwca 2020r
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55524000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach