Ochotnicze Hufce Pracy Lubelska Wojewódzka Komenda ogłasza przetarg
- Adres: 20-704 Lublin, ul. Wojciechowska 7
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 081 5245108/09 w.13 , fax. 081 5245108/09
- Data zamieszczenia: 2012-12-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ochotnicze Hufce Pracy Lubelska Wojewódzka Komenda
ul. Wojciechowska 7 7
20-704 Lublin, woj. lubelskie
tel. 081 5245108/09 w.13, fax. 081 5245108/09
REGON: 00700346700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.lubelska.ohp.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: OCHOTNICZE HUFCE PRACY
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie i dostawa wyżywienia, dla uczestników projektu Młodzieżowa Akademia Umiejętności 2 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przygotowanie i dostawa wyżywienia z podziałem na liczbę osób i miejscowości województwa lubelskiego 1. HP Tomaszów Lubelski 1 grupa -15 osób razem 15 osób. 2. ŚHP Lublin 1 grupa -15 osób razem 15 osób. w okresie w okresie od 2.01.2013 r. do 28.02.2013 r. Zakres zamówienia obejmuje Na poczęstunek ma się składać napój lub woda lub sok 0,25 ml-0,33 ml ciepłe danie obiadowe typu pierogi 8 ,10 szt., naleśniki 2 ,3 szt., spaghetti, zupa, frytki ziemniaki ryż kasza, porcja mięsa lub ryby, np. kotlet schabowy udka z kurczaka lub karkówka w sosie kotlet mielony, surówki. Należy zadbać o zróżnicowane menu składające się z posiłków dostarczających podstawowe wartości odżywcze. Wykonawca zaleca zróżnicowane menu, zapewnia dostarczenie posiłku do miejsca prowadzonych zajęć oraz niezbędne opakowanie termiczne, sztućce jednorazowe, kubeczki jednorazowe. Menu powinno być skonsultowane z koordynatorem projektu, przedstawiane na tydzień z góry i stanowi jednocześnie podstawę do wystawienia faktury. Liczba osób maksymalnie 30 liczba osób uzależniona jest od ilości uczestników na zajęciach w danym dniu. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć ilość posiłków zgodną z przekazaną w dniu wcześniejszym informacją od Zamawiającego w formie pisemnej drogą elektroniczną. Osoby odpowiedzialne ze strony Zamawiającego do zgłaszania zapotrzebowania na ilość posiłków ŚHP Lublin p. Paweł Żalicki tel. 081745 73 79; e-mail p.zalicki@ohp.pl HP w Tomaszowie Lubelskim p. Regina Kęczkowska tel. 084 664 71 86, e-mail r.keczkowska@ohp.pl Wykonawcy przysługuje wynagrodzenie za faktycznie dostarczoną liczbę posiłków w trakcie trwania umowy. Poczęstunek ma być świadczony w miejscu odbywania się zajęć, które będą odbywać się w Lublinie i Tomaszowie Lubelskim. Dokładny adres zostanie ustalony w późniejszym terminie i przekazany wybranemu Wykonawcy. Usługa obejmuje okres 10 dni żywieniowych. Zamawiający wymaga aby Wykonawca przedstawił wstępną wersję menu na 1 tydzień tj. 5 dni. Ponadto wykonawca zobowiązany jest do dostarczenia zamawiającemu: Dziennych list z poszczególnych grup, na których uczestnicy własnoręcznie pokwitują odbiór posiłków, Menu z poszczególnych dni Wykonawca w uzgodnieniu z koordynatorami lokalnymi projektu będą na bieżąco uzgadniać terminy i ilości posiłków. Usługa przygotowania wyżywienia zostanie wykonana z produktów dostarczonych przez Wykonawcę. Produkty te powinny odpowiadać, co do jakości, wymogom wyrobów dopuszczonych do obrotu i stosowania w zbiorowym żywieniu. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.lubelska.ohp.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi polegającej na zapewnieniu całodziennego wyżywienia dla uczestników Lata Polonijnego 2016 UMCS w Lublinie
Dodano: 2016-06-23 - Świadczenie usługi polegającej na zapewnieniu całodziennego wyżywienia dla uczestników Lata Polonijnego 2016 UMCS w Lublinie, (oznaczenie sprawy: PN/32-2016/DOP-p)
Dodano: 2016-05-25 - usługa polegająca na organizacji cyklu dwóch dwudniowych posiedzeń Wspólnej Grupy Tematycznej oraz konferencji podsumowującej projekt Wypracowanie systemowych rozwiązań i mechanizmów na rzecz koordynacji działań współpracy transgranicznej. [OP-IV.272.76.2015.NSZ]
Dodano: 2015-07-07 - Świadczenie usługi polegającej na zapewnieniu całodziennego wyżywienia dla uczestników Lata Polonijnego 2015 UMCS w Lublinie, (oznaczenie sprawy: PN/11-2015/DOP- p). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w Załączniku nr 1 do siwz - opisie przedmiotu zamówienia.
Dodano: 2015-05-25 - Usługa zorganizowania wyżywienia, noclegów, ubezpieczenia oraz zapewnienie odzieży roboczej dla uczestników staży krajowych w ramach projektu pn.:Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Adamowie Twoją szansą
Dodano: 2015-05-11 - Organizacja i obsługa trzech konferencji w ramach projektu pn.: Wystartuj z biznesem - Promocja Powiatu Ryckiego Narzędziem Rozwoju Lokalnego
Dodano: 2015-02-27 - Organizacja i obsługa trzech konferencji w ramach projektu pn.: Wystartuj z biznesem - Promocja Powiatu Ryckiego Narzędziem Rozwoju Lokalnego
Dodano: 2015-02-09 - Przetarg nieograniczony na sukcesywne świadczenie usług gastronomicznych i cateringowych dla Państwowego Instytutu Weterynaryjnego - Państwowego Instytutu Badawczego w Puławach
Dodano: 2015-01-29 - Usługa cateringowa dla PWSZ w Chełmie w związku z organizacją VIII Konferencji Naukowej GIS, GPS i technika lotnicza w praktyce
Dodano: 2014-11-28 - Usługa cateringowa na potrzeby projektu Wiedza i praktyka drogą do sukcesu
Dodano: 2014-11-03