Dom Dziennego Pobytu ogłasza przetarg
- Adres: 33-100 Tarnów, ul. PCK 8/2
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 014 363 08 61 , fax. 014 636 08 61
- Data zamieszczenia: 2010-11-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Dziennego Pobytu
ul. PCK 8/2 8/2
33-100 Tarnów, woj. małopolskie
tel. 014 363 08 61, fax. 014 636 08 61
REGON: 00570589200000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie i dostawa obiadów dwudaniowych dla podopiecznych Domu Dziennego Pobytu w Tarnowie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostawa obiadów dla podopiecznych Domu Dziennego Pobytu w Tarnowie. 2.Ilość posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji podopiecznych..Łączna liczba zamawianych porcji obiadowych:42 - średnio dziennie,tj. ok.11088 posiłków za cały okres obowiązywania umowy. 3.Wykonawca zobowiązany będzie zapewnić ilość posiłków zgodną z zapotrzebowaniem złożonym na dany dzień przez upoważnionego przedstawiciela Zamawiającego do godz.8:30 każdego dnia z uwzględnieniem próbek posiłków przechowywanych na terenie placówki. 4.Posiłki Wykonawca dostarczał będzie na własny koszt w specjalistycznych termosach gwarantujących utrzymanie odpowiedniej temperatury i jakości przewożonych potraw. 5.Jadłospis układany będzie przez Wykonawcę na okres 10 dni (zaleca się różnorodność i niepowtarzalność potraw) i dostarczony do Zamawiającego do uzgodnienia. Wszelkie zmiany w jadłospisie sugerowane przez Zamawiającego będą wiążące dla Wykonawcy. 6.Jadłospis obejmuje obiad dwudaniowy tj. zupę 350ml,ziemniaki 200g,mięso 100g,surówka 100g,100g sosu. 7.Kalkulacja cenowa obejmuje swoim zakresem dania mięsne co najmniej dwa razy w tygodniu w pozostałe dni dania półmięsne i jarskie. 8.Codzienne dostawa posiłków (poniedziałek,wtorek,środa,czwartek,piątek) w godzinach 12.00 - 12.30. 9.Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania i dostarczenia posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyżej jakości i bezpieczeństwa zgodnie z normami HACCP. Wyklucza się posiłki sporządzone na bazie półproduktów. 10.Wykonawca dokona u siebie porcjowania przygotowanych obiadów do termosów. Zamawiający posiada o może użyczyć dla celów porcjowania posiłków niżej opisane termosy: a) termos nierdzewny poj.35 l - 1 szt. b) termos nierdzewny poj.20 l - 1 szt. 11.Do obowiązków Wykonawcy należy dokonywanie comiesięcznych rozliczeń z Zamawiającym za dostarczane posiłki. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158942003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.portal.ddps.tarnow.bip-gov.info.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną