Przetargi.pl
„Przygotowanie i dostarczanie śniadań, obiadów w postaci jednego ciepłego posiłku do Dziennego Domu „Senior+” w Osieku”

Urząd Gminy Kostomłoty ogłasza przetarg

  • Adres: 55-311 Kostomłoty, ul. Ślężna
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 713 170 283 , fax. 071 3170283 w.28
  • Data zamieszczenia: 2020-01-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Urząd Gminy Kostomłoty
    ul. Ślężna 2
    55-311 Kostomłoty, woj. dolnośląskie
    tel. 713 170 283, fax. 071 3170283 w.28
    REGON: 53385400000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.kostomloty.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    „Przygotowanie i dostarczanie śniadań, obiadów w postaci jednego ciepłego posiłku do Dziennego Domu „Senior+” w Osieku”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w ramach projektu „Gmina Kostomłoty wspiera Seniorów-utworzenie Dziennego Domu „Senior+” w Gminie Kostomłoty” Poddziałania : 9.2.1 Dostęp do wysokiej jakości usług społecznych – konkursy horyzontalne, Regionalny Program Operacyjny Województwa Dolnośląskiego na lata 2014-2020 w tym: przygotowanie i dostarczanie: śniadań, jednego ciepłego posiłku od 03.02.2020 r. do 30.06.2020 r. dla Dziennego Domu ‘Senior+” w Osieku. 2. Usługą objętych będzie 22 osoby.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełnia warunek, jeżeli łącznie posiada: a) wpis do Rejestru Zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006 r. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.). b) aktualną decyzję właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego właściwego ze względu na siedzibę Wykonawcy zatwierdzającą środek transportu służący do wykonywania zamówienia, jako spełniający odpowiednie wymagania sanitarne do celów przewozu środków spożywczych (posiłków). c) wdrożony system zarządzania bezpieczeństwem żywności w postaci systemu HACCP – audyt zewnętrzny wystawiony na kuchnię, w której będą przygotowywane posiłki,

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach