Przetargi.pl
„Przygotowanie i dostarczanie posiłków do Domu Pomocy Społecznej „Dom Seniora” w Kostrzynie nad Odrą”.

Dom Pomocy Społecznej "Dom Seniora" ogłasza przetarg

  • Adres: 66-470 Kostrzyn nad Odrą, ul. Narutowicza
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 95 752 10 47 , fax. 95 752 10 47
  • Data zamieszczenia: 2020-01-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej "Dom Seniora"
    ul. Narutowicza
    66-470 Kostrzyn nad Odrą, woj. lubuskie
    tel. 95 752 10 47, fax. 95 752 10 47
    REGON: 21062459000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.kostrzyn.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: DPS

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    „Przygotowanie i dostarczanie posiłków do Domu Pomocy Społecznej „Dom Seniora” w Kostrzynie nad Odrą”.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie przygotowywania oraz dostarczania posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej „Domu Seniora” w Kostrzynie nad Odrą. 2. Zadaniem wykonawcy będzie przygotowanie i dostarczenie a także wydawanie posiłków mieszkańcom DSS zgodnie z harmonogramem. Posiłki główne (śniadanie, obiad i kolacji) muszą być wydawane w stanie gotowym do spożycia. W ramach oferowanej usługi i bez doliczania dodatkowych opłat, Wykonawca zobowiązany będzie również: a) w okresie Bożego Narodzenia i Świąt Wielkanocnych przygotować „świąteczny jadłospis” zgodnie z lokalnymi tradycjami kulinarnymi, 3. Usługa będzie realizowana, zgodnie z jadłospisem dekadowym przedstawionym raz na 10 dni kalendarzowych do akceptacji Dyrektorowi Domu Pomocy Społecznej lub Zastępcy Domu oraz pracownikowi wyznaczonemu do tego celu przez Zamawiającego działającej przy współudziale samorządu mieszkańców – zgodnie z obowiązującymi przepisami, w szczególności ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity – Dz. U. z 2017 r., poz.149 ze zmianami) oraz przepisami wykonawczymi wydanymi na podstawie wyżej wymienionej ustawy. a) Dekadowy jadłospis musi zawierać wyszczególnione diety, alergeny oraz gramaturę posiłków. 4. Szacunkowa ilość dziennych posiłków: a) Śniadania – 58 / dziennie, b) Obiady dwudaniowe – 58/ dziennie, c) Kolacja – 58 /dziennie, 1) Dla wszystkich mieszkańców dodatek w postaci owocu lub jogurtu na przemian 58 szt. 2) Osoby przyjmujące diety cukrzycowe otrzymają 5 posiłków ( drugie śniadanie + podwieczorek). 3) Przygotowane i wydzielone posiłki dla odpowiedniej ilości mieszkańców będą w naczyniach jednorazowych zabezpieczone w termicznych opakowaniach gwarantujących utrzymanie temperatury zgodnie z obowiązującymi przepisami.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55322000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia szczegółowych warunków w tym zakresie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach