Przetargi.pl
Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla ŚDS Pod Kasztanami w Ełku.

Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 19-300 Ełk, ul. marsz. Józefa Piłsudskiego 4
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 0-87 621 23 81 , fax. 0-87 621 23 81
  • Data zamieszczenia: 2010-11-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
    ul. marsz. Józefa Piłsudskiego 4 4
    19-300 Ełk, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 0-87 621 23 81, fax. 0-87 621 23 81
    REGON: 79015414500000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie i dostarczanie posiłków dla ŚDS Pod Kasztanami w Ełku.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczania posiłków dla Środowiskowego Domu Samopomocy Pod Kasztanami w Ełku. Zakres usługi obejmuje: a) Przygotowywanie posiłków (obiadów w postaci drugiego dania) przez pięć dni w tygodniu dla do 30 uczestników Ośrodka. b) Zamawiający zastrzega sobie prawo nie zamawiania posiłku w określonym dniu w związku z np. wyjazdem na wycieczkę, obchodami świąt i uroczystości w ŚDS. c) Wykonawca będzie odpowiedzialny za przygotowanie posiłków i dostarczenie ich we wskazane przez Zamawiającego miejsce Ośrodka w godzinach 1330 - 1345. d) Zamawiający zastrzega sobie prawo do kontroli jakości, walorów smakowych oraz gramatury posiłków zgodnie z jadłospisem, przedstawionym przez Wykonawcę z tygodniowym wyprzedzeniem, podawanym w każdą środę na tydzień następny. e) Wykonawca odpowiedzialny będzie za odbiór brudnych pojemników po wydanych posiłkach z wyznaczonego przez Zamawiającego miejsca. f) Posiłki muszą być przygotowywane przy bezwzględnym przestrzeganiu zaleceń Głównego Inspektora Sanitarnego, Instytutu Żywienia i zgodnie z obowiązującymi normami w zakładach żywienia zbiorowego. g) Kuchnia główna, w której będą przygotowywane posiłki, musi posiadać stosowne zezwolenia na wywóz posiłków na zewnątrz wydaną przez właściwy terenowy organ inspekcji sanitarnej. h) Środki transportu, którymi będą transportowane posiłki, muszą posiadać zezwolenie SANEPID-u do transportu żywności, pojemniki transportowe muszą posiadać stosowne atesty oraz zapewniać utrzymanie właściwej temperatury w czasie transportu.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://elk-mops.bip-wm.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach