Przetargi.pl
Przygotowanie i dostarczanie ciepłych dwudaniowych posiłków dla uczniów szkół z terenu Gminy Prusice w okresie do 31.08.2024 r.

Gmina Prusice ogłasza przetarg

  • Adres: 55-110 Prusice, ul. Żmigrodzka 39
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 71 312 62 24 wew. 82
  • Data zamieszczenia: 2023-08-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Prusice
    ul. Żmigrodzka 39
    55-110 Prusice, woj. dolnośląskie
    tel. 71 312 62 24 wew. 82
    REGON: 005941954
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://prusice.ezamawiajacy.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie i dostarczanie ciepłych dwudaniowych posiłków dla uczniów szkół z terenu Gminy Prusice w okresie do 31.08.2024 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na codziennym przygotowaniu i dostawie do szkół na terenie Gminy Prusice:1) w zakresie Zadania 1 - gorących obiadów dwudaniowych dla dzieci szkolnych i przedszkolnych (pożywna zupa i drugie danie) w celu dożywiania dzieci, realizowanego ze środków Centrum Usług Społecznych w Prusicach.2) w zakresie Zadania nr 2 - gorących obiadów dwudaniowych dla dzieci przedszkolnych (pożywna zupa i drugie danie) oraz podwieczorka w celu żywienia dzieci z oddziałów przedszkolnych oraz uczniów szkoły realizowanego ze środków opłat ponoszonych przez rodziców uczniów korzystających (z podwieczorku korzystać będzie wyłącznie Szkoła Podstawowa im. Henryka Sienkiewicza w Prusicach).2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 5 do SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55320000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 2.Spełniają warunek, posiadania uprawnień do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:Warunek zostanie uznany za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże, że jest zatwierdzony/wpisany do rejestru zakładów, o którym mowa w art. 61 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2020 r. poz. 2021)
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 2 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-08-10

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach