Przetargi.pl
Przygotowanie, dostarczanie i wydawanie obiadów dwudaniowych dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 83 im. Jana Kasprowicza we Wrocławiu w roku szkolnym 2018/2019

Szkoła Podstawowa Nr 83 ogłasza przetarg

  • Adres: 51160 Wrocław, al. Boya-Żeleńskiego
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 71 325 12 26 , fax. 71 325 12 26
  • Data zamieszczenia: 2018-06-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 83
    al. Boya-Żeleńskiego 32
    51160 Wrocław, woj. dolnośląskie
    tel. 71 325 12 26, fax. 71 325 12 26
    REGON: 69349200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://sp83wroclaw.szkolnastrona.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przygotowanie, dostarczanie i wydawanie obiadów dwudaniowych dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 83 im. Jana Kasprowicza we Wrocławiu w roku szkolnym 2018/2019
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na przygotowaniu, dostarczaniu i wydawaniu obiadów dwudaniowych, w naczyniach własnych Wykonawcy, w okresie od 03.09.2018r. do 31.08.2019r. dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 83 im. Jana Kasprowicza we Wrocławiu przy al. Boya-Żeleńskiego 32, dalej zwana „Usługą”. 2. Usługa będzie świadczona dla około 300 uczniów, w tym dzieci alergicznych. W okresie wakacyjnym (odpowiednia część czerwca, lipiec i sierpień) obiady będą przygotowywane dla mniejszej ilości uczniów, w tym dzieci alergicznych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55523100-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełnia warunek, jeżeli wykaże, że łącznie: a) jest wpisany do Rejestru Zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej, zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.). b) posiada aktualną decyzję właściwego Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego właściwego ze względu na siedzibę Wykonawcy zatwierdzającą środek transportu służący do wykonywania zamówienia, jako spełniający odpowiednie wymagania sanitarne do celów przewozu środków spożywczych (posiłków). c) posiada wdrożony system zarządzania bezpieczeństwem żywności w postaci systemu HACCP – audyt zewnętrzny wystawiony na kuchnię, w której będą przygotowywane posiłki, d) posiada minimum 3 aktualne (ważne) certyfikaty zdrowego i racjonalnego żywienia dla stołówki w szkole podstawowej, w której świadczył lub świadczy usługi, wydane przez Wydział Zdrowia i Spraw Społecznych właściwej jednostki samorządu terytorialnego, w ciągu ostatnich 3 lat.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach