Świętokrzyskie Centrum Innowacji i Transferu Technologii sp. z o.o. ogłasza przetarg
- Adres: 25-528 Kielce, ul. Zagnańska 84
- Województwo: świętokrzyskie
- Telefon/fax: tel. 041 3432910 , fax. 041 3432912
- Data zamieszczenia: 2011-07-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Świętokrzyskie Centrum Innowacji i Transferu Technologii sp. z o.o.
ul. Zagnańska 84 84
25-528 Kielce, woj. świętokrzyskie
tel. 041 3432910, fax. 041 3432912
REGON: 29245549300000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.it.kielce.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
PRZETARG NIEOGRANICZONY W CELU ZAWARCIA UMOWY RAMOWEJ NA ŚWIADCZENIE USŁUG CATERINGOWYCH - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są usługi cateringowe polegające na przygotowywaniu i dostarczeniu ciepłych posiłków, kanapek oraz bufetu kawowego (serwisu) w ramach organizowanych przez Zamawiającego Konferencji, Seminariów, spotkań, szkoleń itp. Zakres przedmiotu zamówienia (umowy): Wykonawca zobowiązany jest do: przygotowania, dowozu i podawania ciepłych posiłków, kanapek, przygotowania bufetu kawowego (serwisu) ściśle wg podanego i wybranego menu oraz w miejscu wskazanym przez Zamawiającego, świadczenia usług cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. nr 171 poz. 1125 z późn. zmianami), świadczenia usług cateringowych na zastawie jednorazowej lub porcelanowej, ewentualnie szklanej z użyciem sztućców jednorazowych lub ze stali nierdzewnej, serwetek jednorazowych oraz obrusów materiałowych (wyboru rodzaju zastawy oraz rodzaju sztućców i obrusów każdorazowo dokonuje Zamawiający), we wskazanych przypadkach przygotowania dekoracji stołów, estetycznego podawania posiłków, zapewnienia pojemnika na resztki po spożytym posiłku i brudną zastawę, zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych najpóźniej na 30 minut po zakończeniu Konferencji, Seminarium, spotkania, szkolenia itp. Terminy realizacji przedmiotu zamówienia: od daty podpisania umowy do 31 grudnia 2012 r. Zasady rozliczania: w przypadku prawidłowego wykonania umowy zlecającej usługę cateringową spisany zostanie protokół zdawczo-odbiorczy, który stanowić będzie podstawę do rozliczenia finansowego z Wykonawcą. Miejsce realizacji: teren Województwa Świętokrzyskiego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.it.kielce.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sprzedaż i dowóz- do miejsc wydawania - posiłków w formie gorącego dania obiadowego dla dzieci w szkołach na terenie miasta Ostrowca Świętokrzyskiego w okresie od 1 września 2016 r. do 31 grudnia 2016 r. oraz ich wydawanie do spożycia w tych miejscach
Dodano: 2016-07-12 - Usługa kompleksowego żywienia pacjentów SP ZOZ MSWiA przez okres 12 miesięcy. Znak sprawy: 4/PN/2016
Dodano: 2016-04-12 - Przygotowanie, wydawanie i dowóz posiłków dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Ostrowcu Świętokrzyskim w 2016 roku wraz z przejęciem pracowników Zamawiającego w trybie art. 23 (1) kodeksu pracy
Dodano: 2015-12-14 - Przygotowanie, dostarczenie transportem Wykonawcy obiadów dwudaniowych wraz z kompotem i deserem dla domowników Dziennego Domu Seniora z siedzibą przy Al. Armii Krajowej 28 w Starachowicach
Dodano: 2015-12-07 - Sprzedaż i dowóz- do miejsc wydawania- posiłków w formie gorącego dania obiadowego dla dzieci w szkołach na terenie miasta Ostrowca Świętokrzyskiego w okresie od 4 stycznia 2016 r. do 24 czerwca 2016 r. oraz ich wydawanie do spożycia w tych miejscach
Dodano: 2015-12-02 - Przetarg nieograniczony na żywienie pacjentów Szpitala
Dodano: 2015-11-26 - ŚWIADCZENIE USŁUG CATERINGOWYCH DLA PLACÓWKI OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZEJ W STAWIE KUNOWSKIM
Dodano: 2015-10-15 - świadczenie kompleksowej usługi przygotowania, dostarczania całodziennych posiłków dla pacjentów Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala Dziecięcego w Kielcach, przy ulicy Grunwaldzkiej 45 (Pawilon Pediatryczny-Kliniki / Oddziały Szpitala Dziecięcego), na bazie kuchni Wykonawcy
Dodano: 2015-08-07 - Sprzedaż i dowóz- do miejsc wydawania- posiłków w formie gorącego dania obiadowego dla dzieci w szkołach na terenie miasta Ostrowca Świętokrzyskiego w okresie od 1 września 2015 r. do 31 grudnia 2015 r. oraz ich wydawanie do spożycia w tych miejscach
Dodano: 2015-08-07 - Realizacja kompleksowej usługi przygotowania i dostarczania posiłków w systemie tacowym dla pacjentów Oddziału Onkologii i Hematologii Dziecięcej, III Oddziału Chorób Dziecięcych (Endokrynologiczno-Diabetologicznego) Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala Dziecięcego im. Władysława Buszkowskiego w Kielcach, ul. Artwińskiego 3a Pawilon G, w okresie 36 miesięcy
Dodano: 2015-07-30