Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony nr 3/DKw/Ż/2012 na dostawy mięsa, podrobów i produktów mięsnych

Areszt Śledczy ogłasza przetarg

  • Adres: 80-803 Gdańsk, ul. Kurkowa 12
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 058 3231000, 3231260 , fax. 058 3025125
  • Data zamieszczenia: 2012-03-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
    ul. Kurkowa 12 12
    80-803 Gdańsk, woj. pomorskie
    tel. 058 3231000, 3231260, fax. 058 3025125
    REGON: 00062649000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony nr 3/DKw/Ż/2012 na dostawy mięsa, podrobów i produktów mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem przetargu są dostawy transportem wykonawcy i na koszt wykonawcy mięsa, wędlin i produktów mięsnych w ilości średniej: I część zamówienia - antrykot bez kości 960kg, karkówka bez kości 120kg, kości schabowe 6000kg, mięso gulaszowe wołowe 6240 kg, mięso mielone wieprzowo - wołowe 5160kg, mięso wieprzowe rozdrobnione 3360kg, ogony wieprzowe 720kg, schab z kością 120kg, szponder 720kg, wątroba wołowa mrożona 2160kg, łój wołowy mrożony 12kg, blok kanapkowy 2160kg, blok szynkowy 360kg, boczek faszerowany 2160kg, kaszanka 2160kg, kiełbasa biała parzona 120kg, kiełbasa czosnkowa 2160kg, kiełbasa dębicka 360kg, kiełbasa golonkowa prasowana 360kg, kiełbasa luncheon-meat 2160kg, kiełbasa metka 2160kg, kiełbasa mielonka prasowana 2160kg, kiełbasa mortadela 2160kg, kiełbasa mortadela z papryką 1080kg, kiełbasa parówkowa 1080kg, kiełbasa pieprzowa 2160kg, kiełbasa piwna 36kg, kiełbasa szynkowa 480kg, kiełbasa śląska 1080kg, kiełbasa zielonogórska 360kg, kiełbasa zwyczajna 3600kg, kiełbasa żywiecka 36kg, parówka cielęca 360kg, parówka cienka 2400kg, pasztet pieczony 1080kg, pasztetowa 1080kg, pieczeń chlebowa 1080kg, podgardle wędzone 960kg, polędwica sopocka 360kg, przysmak tyrolski 2160kg, salceson biały 1080kg, salceson czarny 1080kg, szynka gotowana 360kg, szynka mozaikowa 360kg, szynka w galarecie czysta bez dodatków 360kg. II część zamówienia - pasztet mazowiecki konserwa ( 180-300g./szt.) 1200kg, konserwa mięsna turystyczna z samootwieraczem (180-300g./szt.) 1200kg. Dostawy realizowane będą od daty podpisania umowy przez okres 12 miesięcy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach