Areszt Śledczy w Koszalinie ogłasza przetarg
- Adres: 75-950 Koszalin, ul. Młyńska 71
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 094 3430011 , fax. 094 3430019
- Data zamieszczenia: 2009-07-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Koszalinie
ul. Młyńska 71 71
75-950 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
tel. 094 3430011, fax. 094 3430019
REGON: 00059043800000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony nr 2/Ż/09 na sukcesywne dostawy przetworów mięsnych - wędlin oraz mięsa wieprzowego, wołowego, drobiowego, podrobów wieprzowych. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I---1.Blok mielonka tyrolska-2 000-15131130-5-2.Kaszanka-3 500-15131134-3-3.Kiełbasa jarmarczna-2 000-15131130-5-4.Kiełbasa kanapkowa-2 000-15131130-5 -5.Kiełbasa mortadela-2 000-15131130-5-6.Kiełbasa parówkowa-2 200-15131130-5-7.Kiełbasa śniadaniowa-2 000-15131130-5-8.Kiełbasa zwyczajna-1 500-15131130-5-9.Kiełbasa piwna-1 500-15131130-5-10.Kiełbasa biała parzona-2 000-15131130-5 -11.Kiełbasa kresowa-1 500-15131130-5-12.Kiełbasa ogniskowa-1 500-15131130-5 -13.Kiełbasa śląska-2 000-15131130-5-14.Kiełbasa domowa-400-15131130-5-15. Kiełbasa krakowska parzona-400-15131130-5-16.Kiełbasa podwawelska drobiowa -400-15131135-0-17.Kiełbasa żywiecka-400-15131130-5-18.Kiełbasa szynkowa -400-15131130-5-19.Mielonka drobiowa-2 000-15131135-0-20.Mielonka konserwowa-2 000-15131130-5-21.Metka łososiowa-2 000-15131130-5-22. Pasztet pieczony-1 800-15131310-1-23.Pasta boczkowa-1 800-15131130-5 -24.Parówki cienkie-400-15131130-5-25.Pasztetowa-2 200-15131110-1-26. Pieczeń popularna-2 000-15131130-5-27.Pieczeń rzymska-1 500-15131130-5 -28.Podgardle wędzone-800-15131130-5-29.Polędwica drobiowa-400-15131135-0 -30.Salceson włoski-2 000-15131130-5-31.Serdelki drobiowe-2 200-15131135-0 -32.Smalec z mięsem-2 000-15131130-5-33.Szynka biała-400-15131135-0-34. Szynka drobiowa-400-15131135-0-35.Szynka kanapkowa-400-15131130-5-36. Szynka gotowana-400-15131130-5-37.Szynka mielona-400-15131130-5-38. Szynka tostowa-400-15131130-5 Część II---1.Kurczak świeży-1 500-15112100-72.Mięso gulaszowe wieprzowe kl. II (bez kości) 2 000-15113000-3-3.Mięso gulaszowe wołowe kl. II (bez kości)-2 000-15111000-9 4.Mięso mielone wieprzowe (garmażeryjne)-6 000-15113000-3-5. Mięso mielone drobiowe-1 500-15131500-0-6.Wątroba wieprzowa-2 300 15114000-0 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu przetargowym mogą wziąć udział wykonawcy nie podlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1 oraz spełniający warunki zawarte w art. 22 ust 1. ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 29.01.2004r. ( Dz. U. Nr 19, poz. 177 z późn. zm.), a także spełniający wymogi określone w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: -formularz ofertowy - załącznik B, podpisany przez uprawnioną osobę, -oświadczenie, że wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania o zamówienie publiczne na podstawie art. 24 ust 1, - załącznik C, podpisane przez uprawnioną osobę, -oświadczenie zgodnie z art. 44 , że wykonawca spełnia warunki zawarte w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych - załącznik D, podpisane przez uprawnioną osobę, -oświadczenie o akceptacji projektu umowy - załącznik F, podpisane przez uprawnioną osobę.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa wędlin z mięsa czerwonego do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie Znak postępowania: 934/2015
Dodano: 2015-10-07 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO DLA KPW ŚWINOUJŚCIE
Dodano: 2014-07-01 - Dostawa mięsa oraz wędlin (sprawa 02/13 powtórzona)
Dodano: 2013-05-23 - Dostawa mięsa oraz wędlin (sprawa 02/13).
Dodano: 2013-04-12 - Przetarg nieograniczony nr 4/Ż/12
Dodano: 2012-10-09 - Przetarg nieograniczony nr 14/n/do/2012 r.
Dodano: 2012-03-29 - Przetarg nieograniczony nr 6/Ż/11.
Dodano: 2011-10-10 - Dostawa mięsa oraz wedlin - sprawa 3/10 uzupełnienie.
Dodano: 2011-06-21 - Przetarg nieograniczony nr 2/Ż/11
Dodano: 2011-03-16 - Dostawa wędlin
Dodano: 2010-10-19