Areszt Śledczy w Koszalinie ogłasza przetarg
- Adres: 75-950 Koszalin, ul. Młyńska 71
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 094 3430011 , fax. 094 3430019
- Data zamieszczenia: 2011-10-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Koszalinie
ul. Młyńska 71 71
75-950 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
tel. 094 3430011, fax. 094 3430019
REGON: 00059043800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony nr 6/Ż/11. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Blok mielonka tyrolska-2 800 kg 2.Blok szynkowy-420 kg 3.Kaszanka-2 800 kg 4.Kiełbasa biała parzona-2 000 kg 5.Kiełbasa jarmarczna-4 500 kg 6.Kiełbasa kanapkowa-1 800 kg 7.Kiełbasa krakowska parzona-420 kg 8.Kiełbasa mortadela-2 800 kg 9.Kiełbasa ogniskowa-2 000 kg 10.Kiełbasa parówkowa-2 800 kg 11.Kiełbasa szynkowa-420 kg 12.Kiełbasa szynkowa drobiowa-420 kg 13.Kiełbasa śląska-420 kg 14.Kiełbasa śniadaniowa-2 800 kg 15.Kiełbasa zwyczajna-2 000 kg 16.Metka łososiowa-1 800 kg 17.Mielonka drobiowa-2 000 kg 18.Mielonka konserwowa-2 000 kg 19.Parówki cienkie-420 kg 20.Pasta boczkowa-1 800 kg 21.Pasztet pieczony-2 800 kg 22.Pasztetowa-2 800 kg 23.Pieczeń popularna-1 800 kg 24.Podgardle wędzone-1 000 kg 25.Polędwica sopocka-350 kg 26.Polędwica drobiowa-350 kg 27.Salceson włoski-2 800 kg 28.Serdelki drobiowe-2 800 kg 29.Smalec z mięsem-1 800 kg 30.Szynka biała-420 kg 31.Szynka drobiowa-420 kg 32.Szynka gotowana-350 kg 33.Szynka kanapkowa-420 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Odstępuje się od wpłaty wadium od uczestników przetargu na poczet przyszłego zamówienia.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zakup i dostawa wędlin z mięsa czerwonego do Jednostki Wojskowej 3378 Drawsko Pomorskie Znak postępowania: 934/2015
Dodano: 2015-10-07 - DOSTAWA WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO DLA KPW ŚWINOUJŚCIE
Dodano: 2014-07-01 - Dostawa mięsa oraz wędlin (sprawa 02/13 powtórzona)
Dodano: 2013-05-23 - Dostawa mięsa oraz wędlin (sprawa 02/13).
Dodano: 2013-04-12 - Przetarg nieograniczony nr 4/Ż/12
Dodano: 2012-10-09 - Przetarg nieograniczony nr 14/n/do/2012 r.
Dodano: 2012-03-29 - Dostawa mięsa oraz wedlin - sprawa 3/10 uzupełnienie.
Dodano: 2011-06-21 - Przetarg nieograniczony nr 2/Ż/11
Dodano: 2011-03-16 - Dostawa wędlin
Dodano: 2010-10-19 - 14/żyw/10/11
Dodano: 2010-09-29