Wojewódzki Ośrodek Doskonalenia Informatycznego i Politechnicznego ogłasza przetarg
- Adres: 45-315 Opole, ul. Głogowska 27
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 077 4552979 , fax. 077 4552979 wew. 30
- Data zamieszczenia: 2012-02-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Ośrodek Doskonalenia Informatycznego i Politechnicznego
ul. Głogowska 27 27
45-315 Opole, woj. opolskie
tel. 077 4552979, fax. 077 4552979 wew. 30
REGON: 00019671800000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www2.wodip.opole.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na Usługi restauracyjne (cateringowe) na potrzeby Projektu pod nazwą: Edukacja ku przyszłości, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia są usługi restauracyjne (dostarczanie cateringu) realizowane sukcesywnie, zgodnie ze szczegółowym harmonogramem, który Zamawiający będzie przekazywał Wykonawcy z tygodniowym wyprzedzeniem. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załączniku nr 1 do SIWZ. 2. Nazwa i kod Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 55312000-0 Ogólne restauracyjne usługi kelnerskie, 55510000-8 Usługi bufetowe, 55520000-1 usługi dostarczania posiłków 3. Usługa realizowana jest na potrzeby Projekt systemowy Edukacja ku przyszłości, nrPOKL.09.01.02-16-075/11, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553120000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.wodip.opole.pl/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługi cateringowe dla grupy powyżej 50 osób na potrzeby Komitetów Monitorujących, spotkań i konferencji organizowanych przez Departament Koordynacji Programów Operacyjnych Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego w roku 2015, w ramach programów operacyjnych wdrażanych przez ww. Departament. Część II: Usługi cateringowe na potrzeby spotkań wyjazdowych organizowanych przez Departament Koordynacji Programów Operacyjnych Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Opolskiego na lata 2014-2020
Dodano: 2015-01-13 - Cz. I - Zapewnienie usługi cateringowej podczas konferencji na zakończenie realizacji projektu pn. Stypendia doktoranckie- inwestycja w kadrę naukową województwa opolskiego. Cz. II - Usługi cateringowe przewidziane w ramach zadań realizowanych w projekcie pn. Efektywny transfer wiedzy z nauki do przemysłu w województwie opolskim. - Nr postępowania: DOA-IV.272.2.2014.
Dodano: 2014-01-27 - Usługi cateringowe na potrzeby spotkań organizowanych przez Departament Koordynacji Programów Operacyjnych Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego w roku 2014, w ramach programów operacyjnych wdrażanych przez ww. Departament
Dodano: 2013-12-13 - Usługi cateringowe dla grupy do 50 osób na potrzeby spotkań organizowanych przez Departament Koordynacji Programów Operacyjnych Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego w roku 2013,w ramach programów operacyjnych wdrażanych przez ww. Departament. Usługi cateringowe dla grupy powyżej 50 osób na potrzeby Komitetów Monitorujących, spotkań i konferencji organizowanych przez Departament Koordynacji Programów Operacyjnych Urzędu Marszałkowskiego Województwa Opolskiego w roku 2013, w ramach programów operacyjnych wdrażanych przez ww. Departament
Dodano: 2012-12-19 - Wykonanie usługi cateringowej podczas spotkania inaugurującego wypłatę stypendiów doktoranckich w ramach projektu systemowego Samorządu Województwa Opolskiego pt. Stypendia doktoranckie - inwestycja w kadrę naukową województwa opolskiego
Dodano: 2012-10-11 - Przetarg nieograniczony na Usługi restauracyjne (cateringowe) na potrzeby Projektu Innowacyjna szkoła zawodowa III, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Dodano: 2011-09-26