Przetargi.pl
Przetarg nieograniczony na usługi o wartości poniżej 130.000 EURO na zakup i dostawę cateringu oraz wypożyczenie naczyń ceramicznych na potrzeby targów pracy organizowanych przez Punkt Pośrednictwa Pracy w Krotoszynie w ramach projektu: OHP jako realizator usług rynku pracy współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet 1, Działanie 1.3, Poddziałanie 1.3.3 realizowanego na terenie województwa wielkopolskiego

Ochotnicze Hufce Pracy Wielkopolska Wojewódzka Komenda ogłasza przetarg

  • Adres: 61-485 Poznań, ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 211
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 61 8312405 , fax. 61 8312485
  • Data zamieszczenia: 2013-06-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ochotnicze Hufce Pracy Wielkopolska Wojewódzka Komenda
    ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 211
    61-485 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 61 8312405, fax. 61 8312485
    REGON: 00103694500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ohp.poznan.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Przetarg nieograniczony na usługi o wartości poniżej 130.000 EURO na zakup i dostawę cateringu oraz wypożyczenie naczyń ceramicznych na potrzeby targów pracy organizowanych przez Punkt Pośrednictwa Pracy w Krotoszynie w ramach projektu: OHP jako realizator usług rynku pracy współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet 1, Działanie 1.3, Poddziałanie 1.3.3 realizowanego na terenie województwa wielkopolskiego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem postępowania o udzielenie zamówienia publicznego jest zakup i dostawa cateringu oraz wypożyczenie naczyń ceramicznych dla potrzeb realizacji targów pracy przez Punkt Pośrednictwa Pracy w Krotoszynie w ramach realizacji projektu: OHP jako realizator usług rynku pracy współfinansowanego w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Catering powinien obejmować : -przygotowanie i dostarczanie kawy rozpuszczalnej w termosie dla 60 uczestników targów w ilości 200 ml/ osobę - przygotowanie i dostarczenie herbaty czarnej ekspresowej w termosie dla 60 uczestników targów w ilości 200 ml/osobę - przygotowanie i dostarczenie 60 kanapek bankietowych z minimum 2 rodzajów pieczywa, każda kanapka minimum 50 g, smarowana masłem. Wkład podstawowy- wędlina (szynka, polędwica), ser żółty, twarożek, serek typu pleśniowego. Wymagane dodatki warzywne: sałata, pomidor, ogórek świeży lub konserwowy, oliwki, papryka lub dodatki owocowe np. żurawina. Wartość kaloryczna kanapki nie może być mniejsza niż 350 kcal. - dostarczenie zimnych napojów w postaci wody mineralnej w opakowaniach 500 ml- gazowanej- minimum 10 butelek oraz nie gazowanej minimum 10 butelek a także soków owocowych w kar-tonie o pojemności 1 litra z zakręcanym korkiem, wyprodukowany z soku zagęszczonego, pasteryzowany bez dodatku cukru, zawierający cukry naturalnie występujące w owocach z cząstkami owoców (naturalnie mętny) o smakach pomarańczowym, jabłkowym - 10 litrów. - dostarczenie serwetek białych papierowych wykonanych ze 100% celulozowej bibułki (w opakowaniach minimum 200 serwetek)-1 opakowanie - dostawa ciasta typu szarlotka- porcja minimum 50 g, 30 porcji - dostawa cista typu ciastko biszkoptowe z owocami i galaretką- porcja minimum 50 g, 30 porcji - dostawa cukru białego kryształ w opakowaniu 1 kg- 1 opakowanie - dostawa śmietanek do kawy, w opakowaniach jednorazowych, 60 opakowań. Wykonanie usługi powinno obejmować również zapewnienie serwisu cateringowego (wypożyczenie naczyń, sztućców, szklanek do soków, obrusów, pojemnika na odpadki itp), dowóz i wniesienie asortymentu do wyznaczonej sali w której odbywać się będą targi pracy - na terenie miasta Krotoszyn, a także rozstawienie asortymentu na przygotowanych stołach w formie tzw. szwedzkiego stołu i odbiór naczyń po zakończonych targach (na koszt wykonawcy zlecenia). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załączniku nr 1 do SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.ohp.poznan.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach