Ochotnicze Hufce Pracy Wielkopolska Wojewódzka Komenda ogłasza przetarg
- Adres: 61-485 Poznań, ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 211
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 61 8312405 , fax. 61 8312485
- Data zamieszczenia: 2013-06-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Ochotnicze Hufce Pracy Wielkopolska Wojewódzka Komenda
ul. 28 Czerwca 1956 r. nr 211
61-485 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 61 8312405, fax. 61 8312485
REGON: 00103694500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ohp.poznan.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przetarg nieograniczony na usługi o wartości poniżej 130.000 EURO na zakup i dostawę cateringu oraz wypożyczenie naczyń ceramicznych na potrzeby targów pracy organizowanych przez Punkt Pośrednictwa Pracy w Krotoszynie w ramach projektu: OHP jako realizator usług rynku pracy współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet 1, Działanie 1.3, Poddziałanie 1.3.3 realizowanego na terenie województwa wielkopolskiego - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem postępowania o udzielenie zamówienia publicznego jest zakup i dostawa cateringu oraz wypożyczenie naczyń ceramicznych dla potrzeb realizacji targów pracy przez Punkt Pośrednictwa Pracy w Krotoszynie w ramach realizacji projektu: OHP jako realizator usług rynku pracy współfinansowanego w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Catering powinien obejmować : -przygotowanie i dostarczanie kawy rozpuszczalnej w termosie dla 60 uczestników targów w ilości 200 ml/ osobę - przygotowanie i dostarczenie herbaty czarnej ekspresowej w termosie dla 60 uczestników targów w ilości 200 ml/osobę - przygotowanie i dostarczenie 60 kanapek bankietowych z minimum 2 rodzajów pieczywa, każda kanapka minimum 50 g, smarowana masłem. Wkład podstawowy- wędlina (szynka, polędwica), ser żółty, twarożek, serek typu pleśniowego. Wymagane dodatki warzywne: sałata, pomidor, ogórek świeży lub konserwowy, oliwki, papryka lub dodatki owocowe np. żurawina. Wartość kaloryczna kanapki nie może być mniejsza niż 350 kcal. - dostarczenie zimnych napojów w postaci wody mineralnej w opakowaniach 500 ml- gazowanej- minimum 10 butelek oraz nie gazowanej minimum 10 butelek a także soków owocowych w kar-tonie o pojemności 1 litra z zakręcanym korkiem, wyprodukowany z soku zagęszczonego, pasteryzowany bez dodatku cukru, zawierający cukry naturalnie występujące w owocach z cząstkami owoców (naturalnie mętny) o smakach pomarańczowym, jabłkowym - 10 litrów. - dostarczenie serwetek białych papierowych wykonanych ze 100% celulozowej bibułki (w opakowaniach minimum 200 serwetek)-1 opakowanie - dostawa ciasta typu szarlotka- porcja minimum 50 g, 30 porcji - dostawa cista typu ciastko biszkoptowe z owocami i galaretką- porcja minimum 50 g, 30 porcji - dostawa cukru białego kryształ w opakowaniu 1 kg- 1 opakowanie - dostawa śmietanek do kawy, w opakowaniach jednorazowych, 60 opakowań. Wykonanie usługi powinno obejmować również zapewnienie serwisu cateringowego (wypożyczenie naczyń, sztućców, szklanek do soków, obrusów, pojemnika na odpadki itp), dowóz i wniesienie asortymentu do wyznaczonej sali w której odbywać się będą targi pracy - na terenie miasta Krotoszyn, a także rozstawienie asortymentu na przygotowanych stołach w formie tzw. szwedzkiego stołu i odbiór naczyń po zakończonych targach (na koszt wykonawcy zlecenia). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w załączniku nr 1 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.ohp.poznan.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sporządzanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów w Szpitalu Powiatowym w Jarocinie
Dodano: 2016-06-20 - Usługi kateringowe w okresie 2016/2017
Dodano: 2016-05-11 - Usługa cateringowa podczas LOGISTICS Party, Poznań, 18 maja 2016 r.
Dodano: 2016-04-28 - ŚWIADCZENIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH DLA PACJENTÓW SAMODZIELNEGO PUBLICZNEGO ZESPOŁU OPIEKI ZDROWOTNEJ W GOSTYNIU
Dodano: 2016-04-07 - Przygotowanie, dowóz i wydanie gorących posiłków dla osób uprawnionych korzystających ze wsparcia Ośrodka Pomocy Społecznej w formie dożywiania w okresie od 7 stycznia do 22 grudnia 2016r.
Dodano: 2015-12-09 - Przygotowanie, dowóz i wydanie posiłków w Hostelu Socjalnym dla osób bezdomnych uprawnionych do korzystania z pomocy Ośrodka Pomocy Społecznej w okresie od 4 stycznia do 31 grudnia 2016 r.
Dodano: 2015-11-30 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla ILiM
Dodano: 2015-11-26 - Sporządzanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia dla pacjentów w Szpitalu Powiatowym w Jarocinie.
Dodano: 2015-11-26 - Świadczenie usług cateringowych dla szkoły podstawowej, gimnazjum i przedszkola w Mieścisku w 2016 roku
Dodano: 2015-11-23 - Usługa cateringowa - zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Przedszkola w Mrowinie z Oddziałami Zamiejscowymi w Napachaniu
Dodano: 2015-11-18